Oldal megosztása

Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa

Tämä ongelma ilmenee sekä digitaalisissa että levypohjaisissa peleissä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista, asentaako peli päivitystä

Näet tämän sanoman, jos käyttäjä yrittää käynnistää pelin, kun sitä päivitetään. Voit tarkistaa, tapahtuuko niin, toimimalla seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Jono nähdäksesi, onko haluamasi peli asentamassa päivitystä.

Jos peli ei ole asentamassa päivityksiä, toimi seuraavasti.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry Järjestelmä-välilehteen ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen.

Huomautus Jos et pääse käyttämään opasta tai jos Xbox on jumittunut, paina konsolin virtapainiketta 10 sekuntia. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen.

Jos peli ei asenna päivityksiä ja näyttöön tulee virheviesti uudelleen Xboxin uudelleenkäynnistämisen, kokeile yhtä seuraavista keinoista.

Ratkaisu 3: Nollaa Xbox pitäen pelit

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry Järjestelmä-välilehteen ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä > Konsolin tiedot ja sitten Nollaa konsoli.
  4. Valitse vahvistusvalintaikkunassa Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset.
  5. Avaa osittain asennetun pelin tietosivu Microsoft Storessa valitsemalla se peliluettelostasi. Suorita asennus loppuun valitsemalla Asenna.

Vaihtoehtona Xboxin nollaamiselle voit kokeilla pelisi poistamista ja uudelleenasennusta. Pelin koosta riippuen tämä voi kestää kauemmin kuin nollaaminen.

Ratkaisu 4: Poista peli ja asenna se uudelleen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli, paina ohjaimen valikkopainiketta  ja valitse Poista asennus.
  3. Siirry kohtaan Valmis asentamaan, etsi peli ja asenna se uudelleen.

Kapcsolatfelvétel

Az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni a(z) "Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa" problémával kapcsolatban, vagy egy másik problémáról olvasott?

Oldal megosztása