Refusjonsvilkår for digitale spillkjøp

Disse refusjonsvilkårene for digitale spillkjøp dekker Microsoft Stores digitale spilltilbud, Xbox-apper (unntatt film og tv-apper), digitale spillpakketilbud og digitale spilltilbud som er varige og forbruksvarer, for eksempel spillsesongpass, virtuell valuta og mikrotransaksjoner, enten de gjøres tilgjengelige bare via Xbox-konsollenheten eller på PC-en (samlet «digitale spillprodukter»). For refusjoner som gjelder digitale spillabonnementer, digitale gaver, digitale spillforhåndsbestillinger og alle andre digitale spilltilbud, kan du se koblingene ovenfor, Microsoft Stores salgsvilkår og Xbox Kundestøtte for mer informasjon.

Angivelse av verdier

Hos Microsoft forstår vi at kjøp av digitale spillprodukter av og til ikke går som planlagt. Hvis det skjer, kan du være trygg på at du blir behandlet rettferdig, at vi lytter til bekymringene dine, og at vi hjelper deg med å be om refusjon ved behov. Vi forplikter oss til å tydelig formidle retningslinjene våre og gjøre prosessene våre enkle å forstå. Tilbakemeldingen din hjelper oss med å kontinuerlig forbedre spillopplevelsen din. Fortell oss årsaken til refusjonsforespørselen slik at vi kan forbedre oss.

Berettigelse til refusjon

Vi gir digitale spillproduktrefusjoner som en del av en konsekvent og pålitelig kjøpsopplevelse. De fleste som ber om en refusjon, ønsker bare å løse et problem, men noen ganger misbrukes systemet. Hvis det ser ut til at refusjoner blir misbrukt, forbeholder vi oss retten til å slutte å tilby dem med mindre det er lovpålagt.

Alle salg av digitale spillprodukter anses som endelige, men vi forstår at det kan være formildende omstendigheter. Når du ber om en refusjon for disse produktene, og avhengig av kjøps- eller innholdstypen for å bestemme refusjonsberettigelse, vurderer vi en rekke faktorer som tid siden kjøpsdato, tid siden utgivelsen og bruk av produktet.

For engangsvarer (for eksempel forbruksvarer eller valuta i spill) kan forespørselen være berettiget bare hvis varen ikke ble endret eller brukt.

Kontobeskyttelse

Beskyttelse av kontoen og betalingsinformasjonen din er viktig for oss. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du beskytter din eller barnets konto, kan du se artikkelen Hindre uautoriserte kjøp på Xbox One for tips om hvordan du kan bidra til å holde kontoen din sikker og forhindre uønskede kjøp i fremtiden.

Prosessen for å be om refusjon

Du kan starte refusjonsforespørselsprosessen for et hvilket som helst digitalt spillprodukt ved å logge på kontoen som foretok kjøpet, på xbox.com/refundshelp. Fortell oss hvorfor du ber du om refusjon. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre produktene og prosessene våre, og forhåpentligvis redusere behovet for fremtidige refusjonsforespørsler. Hvis vi gir refusjon, vil du se at refusjonen blir behandlet på Microsoft-kontoen din, og du vil ikke lenger kunne bruke innholdet. Refusjonen kan ta noen virkedager, og det kan være lurt å sjekke med banken din for å sikre at den aktuelle betalingsmåten er kreditert på riktig måte.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Refusjonsvilkår for digitale spillkjøp, som du leste om, eller om et annet problem?