Hjelp til å kjøpe ting på Xbox 360

Trenger du hjelp til å kjøpe noe på Xbox 360? Finn scenarioet ditt nedenfor.

Du kjøper et spill eller et tillegg

1. Hvis meldingen «Fortsett kjøpet på Xbox.com for å beskytte kontoen din» vises, bruker du telefonen til å skanne den medfølgende QR-koden.

Obs!  La Xbox 360-meldingen være åpen på TV-en.

Hvis du ikke kan skanne QR-koden, åpner du en nettleser og går til Xbox.com.

2. Logg på med Microsoft-kontoen for Xbox-profilen din, og følg instruksjonene på skjermen for å få en godkjenningskode fra banken din.
  3. Når du har angitt bankkoden din, kan du fullføre kjøpet der på Xbox.com.
  4. På Xbox 360 velger du Jeg fullførte kjøpet og deretter Last ned på nytt. Dette laster ned varen du kjøpte.

Du kjøper valuta i spillet

1. Hvis meldingen «Hvis du vil kjøpe dette, må du bruke Microsoft-konto som betalingsalternativ i stedet for et kredittkort» vises, må du legge til penger på Microsoft-kontoen din.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen for Xbox-profilen din på http://aka.ms/xboxgiftcard og kjøp et gavekort. Sørg for at kortet dekker kjøpesummen pluss eventuelle skatter.
  3. Når kjøpet er fullført, velger du Løs inn nå for å bruke saldoen på kontoen din.
  4. Deretter går du tilbake til Xbox 360-konsollen og fullfører kjøpet.
  5. Du må endre standard betalingsmåte for å bruke kontosaldoen for kjøpet.

Du abonnerer på Xbox Live Gold

1. Hvis meldingen «Fortsett kjøpet på Xbox.com for å beskytte kontoen din» vises, bruker du telefonen til å skanne den medfølgende QR-koden.

Hvis du ikke kan skanne QR-koden, åpner du en nettleser og går til https://www.xbox.com/live/gold.

2. Logg på med Microsoft-kontoen for Xbox-profilen din, velg et Xbox Live-abonnement og registrer deg.
  3. Når kjøpet er fullført, må du kanskje logge av og deretter logge på Xbox 360 på nytt for å bruke det nye Xbox Live-medlemskapet.

Du endrer gamertagen

1. Hvis meldingen «Fortsett kjøpet på Xbox.com for å beskytte kontoen din» vises, bruker du telefonen til å skanne den medfølgende QR-koden.

Obs!  La Xbox 360-meldingen være åpen på TV-en.

Hvis du ikke kan skanne QR-koden, går du til http://aka.ms/changegamertag.

2. Logg på og følg instruksjonene på skjermen for å endre gamertagen.

Obs!  Den første endringen av gamertagen er kostnadsfri, men flere endringer koster penger.

3. På Xbox 360 velger du Jeg fullførte kjøpet. Hvis konsollen ikke reflekterer endringen umiddelbart, kan du oppdatere profilen ved å logge av og logge på igjen.

Hvis du har fullført fremgangsmåten her og kjøpet fortsatt ikke går gjennom, kan du kontakte banken for kredittkortet ditt. Banken kan ha sine egne grunner for å blokkere et kjøp.

Andre ting du kan prøve, er å bruke et annet kredittkort og legge til penger på Microsoft-kontoen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hjelp til å kjøpe ting på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?