Administrere barnets Xbox-abonnement

Hvis du vil administrere betalingsalternativet for barnets Xbox-abonnement, må du logge på med Microsoft-e-postadressen og passordet for barnets konto, og ikke forelderens konto.

Legge til eller oppdatere et betalingsalternativ for barnets Xbox-abonnement

Hvis betalingsalternativet du bruker til å betale for barnets Xbox-abonnement, har utløpt eller ikke lenger er gyldig, må du oppdatere det, slik at barnet ikke mister tilgang til abonnementet.

Slik endrer du hvordan du betaler for barnets Xbox-abonnement på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på barnets Microsoft-konto.
  2. Hvis du har glemt e-postadressen eller passordet for barnets Microsoft-konto, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Finn Xbox-abonnementet du vil endre, i listen, og velg deretter Endre betalingsmåte.
  1. Du kan enten velge et gjeldende betalingsalternativ fra listen eller velge Legg til en ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge instruksjonene for å konfigurere et kredittkort, et debetkort, en PayPal-konto eller en mobiloperatør som et nytt betalingsalternativ.

Obs! Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker mobiloperatøren som et betalingsalternativ, kan du se Kjøpe ting i Microsoft Store med mobilfakturering.

Etter at du har oppdatert hvordan du betaler for barnets Xbox-abonnement, kan du fjerne betalingsalternativet du ikke lenger vil bruke.

Mer informasjon om hvordan du administrerer betalingsalternativene for barnets Microsoft-konto og abonnementer

Hvis du vil legge til, endre eller oppdatere et betalingsalternativ for barnets Microsoft-konto som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement, kan du gå til Legg til, oppdater eller fjern kredittkort og andre betalingsmåter og følge instruksjonene.

Hvis du vil bruke en digital abonnementskode i stedet for et abonnement som fornyes, kan du løse inn en digital kode på nettet. Du må likevel si opp barnets gjeldende Xbox-abonnement for å unngå fornyelsesavgifter.

Hvis barnets Xbox-abonnement har forfalt, kan du ikke bruke en digital abonnementskode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det forfalte beløpet før du løser inn den digitale koden.

Hvis du vil unngå at barnet foretar kjøp du ikke har godkjent, kan du se Forhindre at barn gjennomfører kjøp du ikke har godkjent på Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere barnets Xbox-abonnement, som du leste om, eller om et annet problem?