Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox 360

Du kan administrere betalingsalternativene for ikke-Xbox-abonnementer (for eksempel appabonnementer) fra Xbox 360-konsollen din. På denne siden finner du ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ, erstatter et eksisterende alternativ eller fjerner et gammelt alternativ.

Betalingsalternativer inkluderer:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle områder: se Bruke PayPal med Microsoft-kontoen)
  • Direkte debitering (bare Tyskland)

Hvis du bare bruker Xbox Live-tjenesten i Microsoft-kontoen din, og ikke har et Xbox-abonnement, for eksempel Xbox Live Gold, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du bruke fremgangsmåten på denne siden. Ellers ser du en av følgende sider hvis du vil ha hjelp:

Hvis betalingsalternativet du vil administrere, tilhører Xbox-abonnementet til et barn, ser du Administrere barnets Xbox-abonnement.

Emner

Legge til et nytt betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du til å legge til et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik legger du til et nytt betalingsalternativ på Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til settings, og velg deretter Account.
  3. Velg Manage Payment Options.
Skjermen Manage Payment Options på en Xbox 360-konsoll.
  1. Gjør ett av det følgende:
    • Velg Add Credit Card, og angi kredittkortinformasjonen din.
    • Velg Add PayPal for å bruke PayPal-kontoen.
    • Velg Direct Debit for å legge til en avtalegirokonto (bare Tyskland).

Endre et betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du til å endre et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik endrer du et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til settings, og velg deretter Account Management.
  3. Velg Manage Payment Options på siden Account Management.
Skjermen Manage Payment Options på Xbox 360-konsollen.
  1. Bla mot høyre til Your Memberships, og velg deretter medlemskapet du vil oppdatere.
  2. Velg Change Payment Options.
  3. Obs! Hvis dette alternativet er nedtonet, må du kanskje velge Modify Membership for å velge en plan, eller gå til Endre et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen din, velge Oppdater et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.

4. Velg det nye betalingsalternativet, og velg deretter OK.

Fjerne et betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du til å fjerne et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til settings, og velg deretter Account.
Account-skjermen i innstillingsfanen på Xbox 360-konsollen.
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Remove Payment Option.
  3. Velg betalingsalternativet du vil fjerne.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?