Administrere faktureringsadressen og betalingsalternativer på Xbox One

Må du oppdatere faktureringsadressen eller legge til et betalingsalternativ? Du kan gjøre dette og annet direkte på Xbox One-konsollen.

På denne siden

Faktureringsadresse

Hvis du har flyttet eller endret navn, må du oppdatere faktureringsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Slik oppdaterer du navnet eller faktureringsadressen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto > Betaling og fakturering.
  3. Betalingsalternativet vises sammen med faktureringsadressen din. Velg Rediger informasjon under adressen.
  4. Følg instruksjonene for å oppdatere faktureringsadressen.

Oppdatere faktureringsadressen på nettet

Du kan også oppdatere faktureringsinformasjonen din på nettet ved å logge på Microsoft-kontoen din og gå til Betaling og fakturering > Adressebok.

Obs! Siden e-postadressen og telefonnummeret utgjør sikkerhetsinformasjonen din, må du oppdatere disse på nettet. Se Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen for å finne ut hvordan.

Betalingsalternativer

Hvis betalingsalternativet du vil bruke, er utløpt eller ugyldig, må du oppdatere det eller legge til et nytt.

Betalingsalternativer omfatter følgende:

• Kredittkort, blant annet forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal (ikke tilgjengelig i alle områder. Se Bruke PayPal med Microsoft-kontoen.)
  • Direkte debitering (bare Tyskland)
  • Mobiloperatørfakturering (ikke tilgjengelig i alle områder)

Obs! Du kan oppdatere betalingsalternativer for både kjøp og abonnementer på konsollen, men fremgangsmåten er litt annerledes.

Administrere betalingsalternativer for kjøp på Xbox One

Slik legger du til et betalingsalternativ:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg System > Innstillinger > Konto > Betaling og fakturering.
  4. Velg Legg til et betalingsalternativ.
  5. Velg en betalingsmåte du vil legge til: Kreditt-/debetkort, PayPal eller Mobiltelefon.
  6. Følg fremgangsmåten for å angi informasjonen for betalingsalternativet.

Slik oppdaterer du et betalingsalternativ:

1. Følg trinn 1–3 under «Slik legger du til et betalingsalternativ».
  2. Bla mot høyre til betalingsalternativet du vil oppdatere, og velg deretter Rediger informasjon.
  3. Oppdater betalingsalternativdetaljene, og velg deretter Lagre.

Slik fjerner du et betalingsalternativ:

1. Følg trinn 1–3 under «Slik legger du til et betalingsalternativ».
  2. Bla mot høyre til betalingsalternativet du vil fjerne, og velg deretter Fjern.
  3. Velg Yes, remove for å bekrefte at du vil slette dette betalingsalternativet.

Administrere betalingsalternativer for abonnementer på Xbox One

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Velg abonnementet du vil administrere.
  4. Velg Endre betalingsmåte under Betaling og fakturering.
  5. Velg et eksisterende betalingsalternativ, eller velg Add a new way to pay.

Obs! Hvis betalingsalternativet du vil administrere, er for barnets Xbox-abonnement, kan du se Administrere barnets Xbox-abonnement.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere faktureringsadressen og betalingsalternativer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?