Administrere betalingsalternativene dine på nettet

Du kan administrere betalingsalternativene dine for Xbox Live på nettet. På denne siden finner du ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ, erstatter et eksisterende alternativ eller fjerner et gammelt alternativ.

Betalingsalternativer inkluderer:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle regioner)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle regioner)
  • Direkte debitering (bare Tyskland)

Obs! Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

På denne siden

Legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live på nettet

Legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live-abonnement

Obs! Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ for bare Microsoft Store-kjøp, bruker du fremgangsmåten nedenfor.

Det er enkelt å legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live-abonnement. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. Velg Endre betalingsmåte i delen Xbox Live under Betalt med.
  5. Velg Legg til en ny betalingsmåte, velg Neste, og følg deretter fremgangsmåten for å sette opp kredittkort, debetkort eller PayPal-konto som et nytt betalingsalternativ.

Legge til et nytt betalingsalternativ for bare Microsoft Store-kjøp

Obs! Hvis du bruker det samme betalingsalternativet for både Microsoft Store-kjøp og Xbox Live-abonnementet, bruker du fremgangsmåten ovenfor.

Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ for bare Microsoft Store-kjøp, gjør du følgende:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
  3. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Betalingsalternativer.
  4. Velg Legg til et betalingsalternativ, og følg deretter fremgangsmåten for å sette opp kredittkort, debetkort eller PayPal-konto som et nytt betalingsalternativ.

Endre et betalingsalternativ for Xbox Live på nettet

Det er enkelt å endre betalingsalternativet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. Velg Endre betalingsmåte i delen Xbox Live under Betalt med.
  5. På siden Endre hvordan du betaler for disse abonnementene velger du betalingsalternativet som skal endres, fra rullegardinlisten.
    Obs Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ, velger du Legg til en ny betalingsmåte, velger Neste, og følger deretter fremgangsmåten for å sette opp kredittkort, debetkort eller PayPal-konto som et nytt betalingsalternativ.
  6. Når du har valgt alternativet som skal endres, velger du Neste, og deretter følger du instruksjonene for å endre betalingsalternativet.

Fjerne et betalingsalternativ for Xbox Live på nettet

Viktig! Hvis betalingsalternativet brukes til å betale for et abonnement, må du først stoppe abonnementet før du kan fjerne betalingsalternativet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Stoppe Xbox Live Gold-abonnementet.

Du kan enkelt fjerne betalingsalternativet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
  3. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Betalingsalternativer.
  4. Velg betalingsalternativet du vil slette, og følg deretter instruksjonene for å fjerne det.