Betalingen for Xbox-abonnementet ble avvist

Hvis du får et varsel om at forsøket på å betale for Xbox-abonnementet ble avvist på grunn av et utestående beløp, må du betale dette beløpet før du kan fornye abonnementet.

Obs! Hvis Xbox-abonnementet ditt er utestengt, kan du se Xbox-abonnementet ditt er utestengt.

Hvis betalingsalternativet knyttet til Xbox-abonnementet ditt er utløpt eller ugyldig, må du endre det før du kan betale det utestående beløpet og fornye abonnementet. Slik endrer du betalingsalternativet for abonnementet på nettet:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Tjenester og abonnementer.
  3. Velg Betal nå under Neste belastning for abonnementet med utestående saldo.
  4. Velg Endre til på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer, og velg deretter et betalingsalternativ fra listen.

Obs! Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ, velger du Legg til en ny betalingsmåte, velger Neste og følger deretter fremgangsmåten for å sette opp kredittkort, debetkort, PayPal-konto eller mobiloperatør som et nytt betalingsalternativ.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker mobiloperatøren som et betalingsalternativ, kan du se Kjøpe ting i Microsoft Store med mobilfakturering.

1. Når du har endret betalingsalternativet, velger du Neste. Dermed overføres eventuelt utestående beløp til det nye betalingsalternativet, som belastes med en gang.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Betalingen for Xbox-abonnementet ble avvist, som du leste om, eller om et annet problem?