Bruke mobiloperatørfakturering med Microsoft-kontoen

I visse land og områder kan mobiloperatørfakturering brukes som betalingsalternativ på Xbox One-konsollen og Xbox.com til å kjøpe Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate og innhold, som spill, apper, musikk, HD-filmer og TV-programmer.

Emner

Land og områder der mobiloperatørfakturering kan brukes som betalingsalternativ

Vi jobber med å gjøre mobiloperatørfakturering tilgjengelig flere steder. For øyeblikket kan du bruke mobiloperatørfakturering med følgende partnere.

Land/område Mobiloperatører
Australia Optus
Østerrike Hutchison 3G Austria, A1 Telekom, T-Mobile / tele.ring
Belgia Base, Proximus
Canada Telus
Tsjekkia T-Mobile
Danmark 3, TDC/YouSee, Telenor, Telia
Finland DNA, Elisa
Frankrike Orange
Tyskland O2, Telekom Deutschland
Ungarn Telenor
Italia Wind, Tre
Malaysia Digi
Nederland KPN/Telfort
Norge Telenor/Talkmore, Telia/OneCall
Polen Orange, Play
Singapore M1 Limited, StarHub
Slovakia Slovak Telekom
Spania Orange
Sverige Telenor, 3
Sveits Swisscom, Sunrise
Taiwan FarEasTone
Tyrkia Turkcell
De forente arabiske emirater Etisalat
USA Sprint, Verizon
Storbritannia O2, 3 UK, EE

Legge til eller fjerne mobiloperatørfakturering på kontoen

Vise kjøpsloggen for mobiloperatørfakturering

Du kan vise transaksjonene med mobiloperatørfakturering i kjøpsloggen for Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kontrollere kjøpsloggen for Xbox.

Legge til en støttet konto for mobiloperatørfakturering

Du kan bare bruke kontoer for mobiloperatørfakturering med partnerne som er oppført ovenfor, og bare med kvalifiserte kontoer. Kontakt mobiloperatøren for å bekrefte at du er kvalifisert.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke mobiloperatørfakturering med Microsoft-kontoen, som du leste om, eller om et annet problem?