Feilsøke problemer med å løse inn Xbox-koder

Hvis du har problemer med å løse inn en kode, kan årsaken være et tjenesteavbrudd hos oss. Her er gjeldende status for kjøp og innholdsbruk:

Oppdater nettleseren for å oppdatere statusen.

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2018-12-18T18:52:13.7761900+00:00

Du kan også sjekke tjenestestatusen i Xbox-assistent. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg System > Xbox-assistent. Velg Min Xbox-assistent og deretter Xbox Live-status.

Hvis statusen er oppe og går, men du fortsatt har problemer med å løse inn en kode, kan du prøve løsningene nedenfor.

Skrev du inn koden riktig?
Stavefeil er den vanligste årsaken til ugyldige koder.

Er koden for Xbox?
Mange koder ligner hverandre, og noen Xbox-spill har koder som er beregnet på utgiverens nettstedet i stedet for via Xbox Live.

Er den forhåndsbetalte koden allerede løst inn med en annen Microsoft-konto?
Kontroller at du ikke allerede har løst inn koden, muligens med en annen gamertag eller Microsoft-konto. Hvis du bor et sted der andre har tilgang til kodene dine, må du kontrollere at den ikke er løst inn av noen andre.

Er kontoen din utestengt, eller har den en utestående saldo?

Du kan ikke aktivere eller bruke koder hvis Microsoft-kontoen er utestengt eller har en utestående saldo. Du må løse alle problemer med kontoutestenging og betale alle ubetalte saldoer før du kan bruke koden.

Får du en feilmelding med en feilkode?

Hvis du får en feilmelding med en feilkode når du løser inn en forhåndsbetalt kode, går du til Søk etter feilkoder og statuskoder for å finne en løsning for din bestemte feilkode.

Siden feilmeldinger kan genereres av tjenesteavbrudd, kontrollerer du statusen for Xbox Live-tjenesten og ser om det er noen varsler der (vises øverst), før du søker etter feilkoden. Statusen som vises øverst, oppdateres når du oppdaterer siden.

Får du en feilmelding uten en feilkode?

Hvis du får en feilmelding uten en feilkode når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode, prøver du følgende løsninger:

FeilmeldingLøsning
Noe gikk galt. Vi beklager. Prøv på nytt om en stund.Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis det vises noen problemer her, prøver du å løse inn koden når tjenesten er oppe og går.
Unable to redeem a 25-character prepaid code on Xbox OneLøs inn koden på nettet på Løs inn kode.
Det oppstod en feil under transaksjonen. Prøv igjen senere.Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis eventuelle problemer vises på statussiden, prøver du å løse inn den forhåndsbetalte koden senere.
Oppgi gyldig kode.Prøv å angi koden på gavekortet på nytt. Hvis du har skrevet inn koden riktig, prøver du å løse den inn på nettet på Løs inn kode.
Denne koden kan ikke løses inn under din nåværende medlemskapstype

Bruk en av disse metodene til å kontrollere abonnementstypen:

• Gå til Settings på Xbox 360, velg Account, og bla deretter til Your Memberships.
  • Trykk på Xbox-knappen på Xbox One-konsollen for å åpne guiden, velg System > Innstillinger > Konto, og velg deretter Abonnementer.
  • Gå til Tjenester og abonnementer på kontoen på en PC.

Enkelte tilbud er bare gyldige for kontoer med abonnement på Xbox Live Gold (for eksempel betalt innhold i forbindelse med kampanjer). Hvis abonnementstypen ikke lar deg bruke en forhåndsbetalt kode, må du oppgradere til et Xbox Live Gold-abonnement.

Koden er ikke blitt aktivert av forhandleren. Ta kontakt med butikken og be dem aktivere kortetAlle koder må aktiveres på salgsstedet for at de skal kunne brukes på Xbox Live. Noen ganger kan det være en forsinkelse hos forhandleren ved aktivering. Hvis du får denne feilmeldingen, venter du 24 timer og prøver på nytt. Hvis kortet ikke fungerer 24 timer etter at du har kjøpt det, leverer du det tilbake til forhandleren sammen med kjøpsbeviset og ber dem om å aktivere det.
Denne koden er allerede blitt innløst. Oppgi en kode som ikke er brukt.

Du kan få denne meldingen når du prøver å løse inn enten en forhåndsbetalt kode for et abonnement eller et Microsoft-gavekort.

Obs! Feilkoden på Xbox One-konsollen for dette problemet er SVC6004. Bruk følgende feilsøkingstrinn når du får denne feilen på Xbox 360.

Velg følgende type kode for å sjekke om den har blitt brukt:

• Kode for et Xbox-abonnement
    Kontroller Tjenester og abonnementer på en PC for å se om abonnementet allerede er løst inn med kontoen din.
  • Kode for et Microsoft-gavekort
    Kontroller bestillingsloggen på en PC for å se om Microsoft-gavekortet allerede er løst inn med kontoen din.
  • Kode for spillinnhold
    Se i spillbiblioteket ditt på en PC for å se om spillet er der.

Har du fortsatt problemer?

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker av gavekort og koder, kan du se Løs inn et gavekort eller en kode på Microsoft-kontoen din.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke problemer med å løse inn Xbox-koder, som du leste om, eller om et annet problem?