Finne ut mer om gavekort og koder

Med et Microsoft- eller Xbox-gavekort lar du den heldige mottakeren velge ønsket gave. Det finnes ingen gebyrer eller utløpsdatoer, og begge kortene kan brukes til å kjøpe følgende:

Du kan løse inn et gavekort du har mottatt, ved å gå til microsoft.com/redeem. Hvis du vil ha flere måter å løse inn gavekort og koder på, kan du se Løse inn en Xbox-kode.

Hvor er abonnementene mine?

Vis og administrer alle abonnementene dine på ett sted. Gå til account.microsoft.com, trykk på Logg på, skriv inn Microsoft-kontoen din, og følg deretter instruksjonene. Når du er logget på, velger du Tjenester og abonnementer.

Hvordan kan jeg vise gavekortene mine?

Når du løser inn et gavekort eller en kode, blir beløpet lagt til saldoen på Microsoft-kontoen din. Du kan vise og administrere saldoen på Microsoft-kontoen ved å gå til account.microsoft.com, trykke på Logg på, skrive inn Microsoft-kontoen din og deretter følge instruksjonene. Når du er logget på, velger du Betaling og fakturering > Betalingsalternativer.

Hvor er spillene, appene og tilleggene mine?

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner innhold på Xbox One, kan du se Finne spill og spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet.

Hvordan kan jeg vise kjøpshistorikken min?

Du kan vise kjøpshistorikken ved å gå til account.microsoft.com, trykke på Logg på, skrive inn Microsoft-kontoen din og deretter følge instruksjonene. Når du er logget på, velger du Betaling og fakturering > Kjøpshistorikk.

Obs!

• Du kan ikke bruke Microsoft- eller Xbox-gavekort til å kjøpe innhold fra Microsoft Store eller Xbox 360-innhold på Xbox One.
  • Når du kjøper et Microsoft- eller Xbox-gavekort, må du kontrollere at valutaen du bruker, samsvarer med valutaen som er knyttet til mottakerens faktureringskonto. Hvis den ikke gjør det, kan ikke mottakeren løse inn gavekortet.
  • Hvis du løser inn et Microsoft- eller Xbox-gavekort i et land som ikke samsvarer med landet som er knyttet til faktureringskontoen, kan du ikke bruke disse pengene.
  • Pengene på Microsoft-kontoen kan ikke overføres etter at du har løst inn et Microsoft- eller Xbox-gavekort.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne ut mer om gavekort og koder, som du leste om, eller om et annet problem?