Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Finne ut mer om gavekort og forhåndsbetalte koder

Video: Bruke en forhåndsbetalt kode

Se videoen Bruke en forhåndsbetalt kode. Obs! Denne videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Microsoft tilbyr gavekort og forhåndsbetalte koder for mange ulike tjenester. Denne siden tar for seg de ulike typene forhåndsbetalte koder og gavekort du kan bruke til å kjøpe Xbox-relatert innhold, innholdstypene du kan kjøpe med kodene, og hvordan hver type forhåndsbetalt kode påvirker Microsoft-kontoen.

Hvis du vil vite hvordan du løser inn gavekortet eller den forhåndsbetalte koden, kan du se Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox.

Hvis du vil ha mer informasjon om forhåndsbetalte koder for prøveabonnement på Xbox, kan du se Hvordan få et prøveabonnement på Xbox Live Gold.

Hvis du vil ha mer informasjon om Microsoft-gavekort og forhåndsbetalte kort, kan du se Gavekort.

På denne siden

Xbox- og Microsoft-gavekort

Xbox- og Microsoft-gavekort er flotte å bruke til å kjøpe spill, apper og underholdning fra Microsoft Store. Når du har løst inn gavekortet på Microsoft-kontoen, kan du bruke det til å kjøpe de nyeste spillene, kartpakker, filmer, TV-programmer, musikk, apper og mye mer fra Microsoft Store.

Obs!

• Du kan ikke bruke Xbox- eller Microsoft-gavekortet til å kjøpe innhold fra Microsoft Store eller Xbox 360-innhold på Xbox One.
  • Når du kjøper et Xbox- eller Microsoft-gavekort, må du kontrollere at valutaen du bruker, samsvarer med valutaen som er knyttet til mottakerens faktureringskonto. Hvis den ikke gjør det, kan ikke mottakeren løse inn gavekortet.
  • Hvis du løser inn et Xbox- eller Microsoft-gavekort i et land som ikke samsvarer med landet som er knyttet til faktureringskontoen, kan du ikke bruke disse pengene.
  • Pengene på Microsoft-kontoen kan ikke overføres etter at du har løst inn et Xbox- eller Microsoft-gavekort.
  • Du kan ikke bruke penger på Microsoft-kontoen til å kjøpe fysiske varer fra nettbutikker.

Forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement

Hva kan jeg kjøpe med en forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement?

En forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement kan brukes til å kjøpe et 1-, 3- eller 12-måneders Xbox Live Gold-abonnement til bruk på Xbox-konsollen din. Du kan ikke kjøpe noe annet med denne typen forhåndsbetalt kode.

Andre forhåndsbetalte koder

Hva kan jeg kjøpe med andre typer forhåndsbetalte koder?

I tillegg til Xbox-gavekort, Microsoft-gavekort og forhåndsbetalte koder for Xbox Live Gold-abonnement finnes det andre typer forhåndsbetalte koder for bestemte artikler.

Eksempler omfatter EA Access-kort for Xbox One-nedlastingskode, forhåndsbetalte nedlastingskoder og koder for nedlastbart innhold for bestemte spill.

Disse forhåndsbetalte kodene kan bare brukes til å kjøpe Xbox-abonnementet eller -innholdet de gjelder for. Du kan ikke kjøpe noe annet med denne typen forhåndsbetalt kode.

Microsoft Points

Microsoft Points ble avviklet i august 2013. Nå utføres transaksjoner på Xbox-konsollen med den lokale valutaen.* Microsoft Points-kort du kjøper fra forhandlere, kan fortsatt løses inn på konsollen og Xbox.com inntil videre. Microsoft har ingen planer om å avvikle godkjenning av tidligere kjøpte Points-kort og -koder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om overgang for Microsoft-konto til lokal valuta.

*Priser i De forente arabiske emirater er i amerikanske dollar.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne ut mer om gavekort og forhåndsbetalte koder , som du leste om, eller om et annet problem?