Be om refusjon for et digitalt produkt for Xbox

Refusjonsforespørsler

Hvis du vil be om refusjon for et kjøp av digitalt innhold, velger du Kontakt oss. Pass på at du logger på gjennom kontoen som du har brukt til å foreta kjøpet. Du må oppgi navn og bestillingsnummer for hver vare, samt en årsak til at du ønsker refusjon (du finner mer informasjon nedenfor).

Vær oppmerksom på at du ikke er garantert en refusjon når du sender inn en forespørsel. De fleste kjøp gir ikke rett til refusjon når det har gått 14 dager eller mer siden kjøpet.

Abonnementer: Gå til https://account.microsoft.com for å avslutte abonnementet. Hvis du har rett på refusjon, vil du bli bedt om å velge mellom å ikke fornye abonnementet eller å avslutte nå og få refusjon. Hvis du ikke har rett på refusjon, vises bare alternativet for ikke å fornye abonnementet.

Fysiske Xbox-produkter (for eksempel platespill og kontrollere) og andre Microsoft-produkter: Se Returnere varer du har kjøpt fra Microsoft, for bytte eller refusjon

Opplysninger som trengs for å behandle en forespørsel om refusjon

Når du kontakter Xbox Kundestøtte for å be om refusjon, må du være logget på den riktige kontoen, og du må oppgi navnet på og bestillingsnummeret for kjøpet, samt en grunn til at du ønsker refusjon.

Logge på

Når du kontakter Kundestøtte, må du huske på å logge på gjennom kontoen som du har brukt til å foreta kjøpet. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Obs! Dersom du ikke har en Xbox-konto, må du kontakte din leverandør av betalingstjenester for å få refusjon.

Navn og bestillingsnummer

Du må oppgi navnet på produktet du ønsker refusjon for, samt bestillingsnummeret for kjøpet. Du finner bestillingsnumre ved å logge på Microsoft-kontoen.

Grunn til å be om refusjon

Hjelp oss å forstå årsaken til at du ber om refusjon. Slik informasjon er viktig fordi den hjelper oss å forbedre Xbox-opplevelsen. De forskjellige typene refusjonsgrunner kan være:

• Utilsiktet kjøp
  • Dette gjelder bare kjøp du selv har gjort. Hvis andre enn du har foretatt kjøpet, er «Jeg foretok ikke kjøpet» den riktige kategorien for refusjonsforespørselen. «Utilsiktet kjøp» kan omfatte ett av følgende:

• Du har kjøpt feil vare.
    • Du har kjøpt feil versjon av varen.
    • Du har utilsiktet kjøpt innhold som du allerede eier.
    • Du har kjøpt varen via feil konto.
  • Det kjøpte innholdet virker ikke
  • Hvis innholdet du har kjøpt, ikke virker slik det skal, kan du feilsøke problemet før du ber om refusjon. Du kommer til å bli bedt om å oppgi hvilke feilsøkingstrinn du har prøvd.

• Jeg foretok ikke kjøpet
  • Denne kategorien dekker kjøp som er foretatt av andre som bruker betalingsopplysningene dine (enten via kontoen din eller deres egen).

Hvis du IKKE har tilgang til kontoen som har foretatt dette kjøpet, må du kontakte leverandøren din av betalingstjenester for å få refusjon.

Hvis du HAR tilgang til kontoen som har foretatt dette kjøpet, kan du se artikkelen Hindre uautoriserte kjøp på Xbox One for å få tips om hvordan du sikrer kontoen og forhindrer uønskede kjøp i fremtiden. For at vi skal kunne beskytte kontoen din bedre, må du fortelle oss om personen som foretok kjøpet, var barnet ditt, et annet barn, en voksen i familien din eller en venn eller annen kjent voksen.

Når du kontakter kundestøtten, kan du oppgi flere opplysninger om hvem som foretok dette kjøpet, og om kjøpet ble foretatt på din eller deres konto.

• Faktureringsfeil
  • «Faktureringsfeil» kan omfatte ett av følgende:

• Du har blitt belastet flere ganger for samme vare.
    • Du har blitt belastet feil beløp for et kjøp.
    • Det har blitt brukt feil avgift på et kjøp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Be om refusjon for et digitalt produkt for Xbox, som du leste om, eller om et annet problem?