Si opp Xbox-abonnementet

Si opp Xbox-abonnementet Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen for å si opp abonnementet.

Hvis du vil avbryte og stoppe fornyelseskostnadene for et Xbox-abonnement, for eksempel Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass eller EA Access, må du gjøre dette på nettet.

Viktig! Du kan ikke si opp et Xbox-abonnement hvis det er forfalt eller sperret. Du må først betale det forfalte beløpet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet eller Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

Si opp Xbox-abonnementet på nettet

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen ved å bruke knappen ovenfor.
  2. Velg Betaling og fakturering under abonnementet du vil administrere, og velg deretter Avbryt. Hvis abonnementet ikke vises, kontrollerer du at du er logget på riktig Microsoft-konto for dette abonnementet.
  3. Følg instruksjonene på skjermen:
    1. Hvis regelmessig fakturering er aktivert, vises et alternativ for å avslutte abonnementet på utløpsdatoen. Velg dette alternativet for å deaktivere regelmessig fakturering. Det kan også hende at det vises et alternativ for å avslutte abonnementet med en gang, avhengig av statusen for abonnementet.
    2. Hvis regelmessig fakturering er deaktivert, vises en melding som bekrefter at abonnementet allerede er betalt frem til utløpsdatoen.
    3. Hvis abonnementet er forfalt eller sperret, må du betale det forfalte beløpet før du sier det opp. Se Viktig-merknaden ovenfor.

Vil du har mer hjelp med å si opp Xbox-abonnementet?

Hvis du har problemer med å si opp Xbox-abonnementet, kan du se gjennom informasjonen nedenfor før du kontakter kundestøtte.

Jeg har allerede sagt opp Xbox-abonnementet, men jeg ble likevel belastet for det.

Hvis du ble belastet etter at du hadde sagt opp Xbox-abonnementet, betyr sannsynligvis dette at du hadde et utestående beløp for gjeldende abonnementsperiode da du deaktiverte regelmessig fakturering. Hvis du sa opp abonnementet, blir du ikke belastet på nytt.

Jeg ser ingen Xbox-abonnementer når jeg logger på, men jeg har likevel et beløp for et.

Hvis ingen abonnementer vises når du logger på kontoen, må du kontrollere at du er logget på riktig Microsoft-konto. Hvis du ikke er sikker på hvilken Microsoft-konto du bruker for Xbox-abonnementet, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Jeg betaler for abonnementet til en annen person.

Hvis du betaler for Xbox-abonnementet til en annen person, kan du ikke si det opp. Eieren av Microsoft-kontoen må følge fremgangsmåten i delen Si opp Xbox-abonnementet på nettet ovenfor for å si opp abonnementet sitt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Si opp Xbox-abonnementet, som du leste om, eller om et annet problem?