Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement

Betale det utestående beløpet

Velg Betal nå-knappen for å betale det utestående beløpet på Xbox-abonnementet.

Når Xbox-abonnementet er utestengt og du har et utestående beløp, må du betale hele beløpet for å kunne fortsette å bruke det. Slik betaler du det forfalte beløpet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Hvis du må legge til et nytt betalingsalternativ for å betale saldoen, for eksempel et nytt kredittkort eller mobiloperatøren, følger du instruksjonene på siden Endre hvordan du betaler for et Xbox-abonnement.

Obs! Du kan ikke bruke en digital kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den digitale koden.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement, som du leste om, eller om et annet problem?