Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass for Console

På denne siden

Hva er Xbox Game Pass?

Du får ubegrenset tilgang til over hundre flotte Xbox-spill til en lav månedspris, blant annet noen spill som er laget for Xbox 360 og den originale Xbox-konsollen. Game Pass-abonnementer er tilgjengelige for bruk på Xbox One og PC. Xbox Game Pass Ultimate fungerer på både konsoll og PC og omfatter også Xbox Live Gold-medlemskap.

Du må ha et aktivt Game Pass-abonnement for å kunne spille spill. Noen spill er kanskje bare tilgjengelige for kontoinnehaverne som er 18 år eller eldre. Hvilke og hvor mange spill som tilbys, kan variere over tid og etter land/område og er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder.

Hvordan avbryter jeg Game Pass?

Se Si opp Xbox-abonnementet hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor finner jeg spill?

Du finner siste nytt i Game Pass-appen, på nettstedet for Xbox Game Pass eller i Xbox One Game Pass-huben.

Hvordan installerer jeg spill?

På Xbox og PC installerer du fra produktdetaljsiden for et gitt spill. På mobilen bruker du Game Pass-mobilappen til å sette spill i kø for installasjon på hjemme-Xbox-en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik angir du hjemme-Xbox-en din.

Hvordan administrerer jeg spill?

Administrer biblioteket over nedlastede Xbox Game Pass-spill via Mine spill og apper på Xbox One og i Installert-området i appen Xbox (beta) på PC-en. Du kan også gå til Xbox Game Pass på konsollen, Xbox Game Pass på nettet eller appen Xbox (beta) for å velge og laste ned nye spill.

Hvordan ser jeg hvilke spill som kommer fra Game Pass?

Velg Game Pass i Mine spill og apper. Fanene øverst i listen viser først spillene som er installert på Xbox. Uthev den andre fanen for å se resten av spillene som kan installeres ved hjelp av Game Pass.

Kan jeg spille flerspillerspill med Game Pass?

Ja, avhengig av spillet, men for flerspiller må du enten ha Xbox Game Pass Ultimate eller et abonnement på Xbox Live Gold (selges separat).

Kan jeg fortsatt spille spill etter at de er fjernet fra Game Pass?

Etter at spill du har installert ved hjelp av Xbox Game Pass, er fjernet fra Game Pass-katalogen, kan du bare spille dem når du kjøper dem, og som Xbox Game Pass-abonnent får du en god rabatt når du kjøper spill.

Når du kjøper spill på tilbud, eier du disse spillene. Likeledes eier du eventuelle tillegg du kjøper, enten du kjøper grunnspillet eller ikke.

Uansett, når du logger på Xbox Live, lagres spilldataene dine på nettet. Dette betyr at neste gang du spiller spillet – hvis du kjøper det, hvis du spiller det hos noen andre, eller hvis det kommer tilbake til Game Pass – kan du fortsette nøyaktig der du slapp.

Hvordan fungerer Game Pass-rabatter på kjøp av spill?

Xbox Game Pass-medlemmer kan spare opptil 20 % på Xbox One-spill de har kjøpt fra den eksisterende katalogen, samt opptil 10 % på beslektede Xbox One-spilltillegg og forbruksmateriell.

Rabattene er basert på Microsoft Store-prisen og den globale lanseringsdatoen for spillet. Medlemmer får opptil 10 % rabatt på Microsoft Store-prisen mellom 31 og 90 dager etter lanseringsdatoen for spillet. Medlemmer får opptil 20 % rabatt 90 dager etter lanseringsdatoen for spillet. Når det gjelder spilltillegg og forbruksmateriell får Xbox Game Pass-medlemmer opptil 10 % rabatt fra samme dag som tillegget utgis.

Game Pass-rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud omfatter ikke spill innen 30 dager etter lansering. Rabattene er basert på Microsoft Store-priser. Krav, funksjoner, elektroniske tjenester og abonnementer er underlagt endringer og/eller avvikling. Rabatter er underlagt Microsofts tjenesteavtale.

Kjøper jeg nedlastbart innhold separat?

Xbox Game Pass-medlemmer kan kjøpe nedlastbart innhold og forbruksvarer for Xbox One-spill med opptil 10 % avslag på prisen i Microsoft Store mens spillet er i Xbox Game Pass-katalogen. Game Pass-rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud omfatter ikke spill innen 30 dager etter lansering. Rabatter er basert på Microsoft Store-priser.

Blir spilltillegg jeg har installert, slettet når de fjernes fra Game Pass?

Du bestemmer over lagringsplassen din. Spill og nedlastbart innhold slettes ikke fra harddisken før du sletter dette, selv om de er fjernet fra Xbox Game Pass-katalogen.

Hvis du kjøper nedlastbart innhold for et spill i Xbox Game Pass-katalogen som senere fjernes fra katalogen, påvirkes ikke rettighetene dine til det nedlastbare innholdet. Hvis du vil fortsette å spille det nedlastbart innholdet, må du kjøpe selve spillet fra Microsoft Store eller på plate. Så lenge du var logget på Xbox Live sist gang du spilte, er prestasjonene, spillagringene og fremgangen i spill fortsatt der. Fortsett å spille der du slapp.

Du kan kjøpe spill i Game Pass-samlingen til en redusert pris, så hvis dette er et spill du vil fortsette å spille, kan du kjøpe det før det fjernes fra samlingen. Hold øye med det som vises i Fjernes snart-delen i Game Pass-mobilappen, eller på Xbox One-konsollen ved å gå fra Hjem til Game Pass-fanen og rulle ned til Fjernes snart-delen. Hvis du ser et spill du spiller, i denne delen, kan du kjøpe det til den reduserte prisen før det fjernes fra samlingen.

Hvorfor lastes ikke spillet ned når jeg installerer fra Game Pass-mobilappen?

Hvis du har problemer med å laste ned og installere Xbox Game Pass-spillene på Xbox One-konsollen fra Game Pass-mobilappen, må du sjekke at du har aktivert ekstern installasjon på Xbox One, at du har angitt den som hjemme-Xbox, at den er i modusen Øyeblikkelig på, og at den er koblet til Internett.

Slik aktiverer du ekstern installasjon:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger > System > Oppdateringer og nedlastinger.
  3. Velg Tillat eksterne installasjoner.

Slik angir du konsollen som hjemme-Xbox:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Personalisering > Min hjemme-Xbox.
  3. Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil bruke konsollen som hjemme-Xbox. Se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å få mer informasjon.

Slik setter du konsollen i modusen Øyeblikkelig på:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Strømmodus og oppstart.
  3. Velg Strømmodus for å endre innstillingen. Se Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på hvis du vil ha hjelp.

Gå til Jeg trenger hjelp med nettverkstilkobling for min Xbox One hvis du har problemer med å koble konsollen til Internett.

Hvordan løser jeg problemer med Game Pass-feil?

Hvis et spill ble installert med Xbox Game Pass, men du ikke lenger kan spille det, kontrollerer du at abonnementene på Xbox Game Pass og Xbox Live Gold er aktive, og at spillet fortsatt er i katalogen.

Hvis du har problemer med å laste ned et spill eksternt, går du til Hvorfor lastes ikke spillet mitt ned når jeg installerer det fra Game Pass-mobilappen?

Kan jeg dele Game Pass på hjemme-Xbox-konsollen?

De samme standardpolicyene for Xbox-deling hjemme som gjelder for Xbox Live Gold, gjelder også for Xbox Game Pass. Hvis du har et Xbox Game Pass-abonnement og har tilordnet hjemme Xbox-konsollen, deler du automatisk abonnementet med enhver profil som er logget på denne konsollen.

Finn ut mer under Slik angir du hjemme-Xbox-en din.

Kan jeg oppfordre om at bestemte spill blir tatt med?

Vi er alltid interessert i å høre hva du mener om alt som har å gjøre med Xbox, slik at vi kan jobbe for å gi deg spillene og opplevelsene du ønsker deg mest. Du kan sende tilbakemelding ved å gå til xboxideas.uservoice.com.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass for Console, som du leste om, eller om et annet problem?