Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass for PC (beta)

På denne siden

Emner

Hva er Xbox Game Pass for PC (beta)?

Abonnementet Xbox Game Pass for PC (beta) gir deg ubegrenset tilgang til en rekke PC-spill av høy kvalitet i Windows 10.

Du får den beste opplevelsen med Xbox Game Pass for PC (beta) i den nye appen Xbox (beta) for stasjonære PC-er, som du kan laste ned fra Microsoft Store eller Xbox Game Pass for PC (beta).

Hvordan skaffer jeg meg Xbox Game Pass for PC (beta)?

Hvor ofte legges det til nye spill?

Nye spill legges til hele tiden, så kom ofte tilbake for å se de nyeste som er lagt til.

Finnes det et Xbox Game Pass-abonnement for hvis jeg vil spille på både PC og Xbox One?

Ja! Gå til Xbox Game Pass og få Xbox Game Pass Ultimate for å bruke alle fordelene med Xbox Live Gold og Xbox Game Pass på både Xbox One og Windows 10 PC.

Jeg har allerede Xbox Game Pass på Xbox One og Xbox Live Gold. Hvordan legger jeg til Xbox Game Pass for PC (beta)?

Oppgrader til Xbox Game Pass Ultimate. Hvis du har forhåndsbetalt tid på Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass når du blir med i Xbox Game Pass Ultimate, legger vi den til i Xbox Game Pass Ultimate, opptil maksimalt 36 måneder. Se Xbox Game Pass hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor kan jeg spille spill som er inkludert med Xbox Game Pass for PC (beta)?

Spill på en kompatibel Windows 10-PC. Se på produktdetaljsiden for hvert enkelt spill for å bekrefte at det fungerer på datamaskinen din. Det kan hende at enkelte spill krever den nyeste Windows-oppdateringen.

Må jeg ha Xbox Live Gold for å kunne spille flerspillerspill på nettet på PC-en?

Nei. Det koster ikke noe ekstra å spille flerspillerspill på nettet på PC-en. Du må imidlertid ha en kablet eller trådløs Internett-tilkobling for å kunne spille på nettet.

Hvor lenge har jeg tilgang til spill i katalogen Xbox Game Pass for PC (beta)?

Som abonnent får du ubegrenset tilgang frem til medlemskapet ditt slutter eller et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen.

Hvordan fungerer medlemsrabatter for spill og tillegg?

Liker du et spill som er i katalogen, og skulle ønske det var ditt? Du kan kjøpe det og spare opptil 20 % og få opptil 10 % rabatt på nedlastbart innhold og tillegg for spillet. Rabattene er basert på Microsoft Store-prisen og er lagdelt basert på den globale lanseringsdatoen for spillet. Medlemmer får opptil 10 % rabatt på Microsoft Store-prisen mellom 31 og 90 dager etter lanseringsdatoen for spillet. Medlemmer får opptil 20 % rabatt 90 dager etter lanseringsdatoen for spillet. Når det gjelder nedlastbart innhold og tillegg, får Xbox Game Pass-medlemmer opptil 10 % rabatt fra samme dag som tillegget utgis. Xbox Game Pass-rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud omfatter ikke spill innen 30 dager etter lansering og er ikke tilgjengelig for alle spill. Rabatter er basert på Microsoft Store-priser.

Hvor lang tid tar det å laste ned et spill?

Nedlastingstiden avhenger av installasjonsstørrelsen på spillet og nettverkshastigheten din.

Hvis jeg laster ned et spill, får jeg tilgang til det etter at det er fjernet fra katalogen?

Når et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen, må du kjøpe et digitalt eksemplar i appen Xbox (beta) eller Microsoft Store, sette inn en plate eller få en annen type rettighet for å kunne fortsette å spille spillet. Husk at Xbox varsler medlemmer før et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen. Som medlem får du dessuten opptil 20 % rabatt (eller den største rabatten tilgjengelig) på et hvilket som helst spill i katalogen, slik at du kan fortsette å spille et spill når det fjernes fra katalogen. Xbox Game Pass-rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud omfatter ikke spill innen 30 dager etter lansering og er ikke tilgjengelig for alle spill. Rabatter er basert på Microsoft Store-priser.

Hvis et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen, blir nedlastbart innhold og tillegg fjernet eller får jeg beholde dem?

Hvis du kjøper nedlastbart innhold og tillegg for et spill som senere fjernes fra katalogen, fjernes ikke det nedlastbare innholdet og tillegget. For å kunne fortsette å spille det nedlastbare innholdet og tilleggene må du imidlertid kjøpe et digitalt eksemplar av spillet i appen Xbox (beta) eller Microsoft Store, sette inn en plate eller få en annen type rettighet for å kunne fortsette å spille spillet.

Hvis jeg laster ned et spill, slettes det hvis det fjernes fra Xbox Game Pass eller medlemskapet avbrytes/utløper?

Spill slettes ikke fra harddisken før du sletter dem, selv om de er fjernet fra Xbox Game Pass-katalogen. Når et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen, må du imidlertid kjøpe et digitalt eksemplar i appen Xbox (beta) eller Microsoft Store, sette inn en plate eller få en annen type rettighet for å kunne fortsette å spille spillet.

Jeg har et spill fra Xbox Game Pass installert på PC-en. Hvorfor kan jeg ikke spille det?

Hvis et spill ble installert fra Xbox Game Pass-katalogen, men du ikke lenger kan spille det, kontrollerer du at Xbox Game Pass-medlemskapet er aktivt, og at spillet fortsatt er i katalogen. Se også produktdetaljsiden for spillet for å bekrefte at datamaskinspesifikasjonene og operativsystemet oppfyller minimumskravene som er kunngjort av utvikleren. Det kan hende at enkelte spill krever den nyeste Windows-oppdateringen.

Jeg spilte et spill fra Xbox Game Pass-katalogen, men det vises ikke lenger. Hvor ble det av?

Spill kan bli fjernet fra katalogen etter en periode. Når et spill fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen, må du kjøpe et digitalt eksemplar i appen Xbox (beta) eller Microsoft Store, sette inn en plate eller få en annen type rettighet for å kunne fortsette å spille spillet. Xbox Game Pass-medlemmer får opptil 20 % rabatt på Xbox One-spill (og opptil 10 % rabatt på nedlastbart innhold og tillegg) når de kjøper dem før de fjernes fra Xbox Game Pass-katalogen. Xbox Game Pass-rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud omfatter ikke spill innen 30 dager etter lansering og er ikke tilgjengelig for alle spill. Rabatter er basert på Microsoft Store-priser.

Kan jeg oppfordre om at bestemte spill blir tatt med?

Vi er alltid interessert i å høre hva du mener om alt som har å gjøre med Xbox, slik at vi kan jobbe for å gi deg spillene og opplevelsene du ønsker deg mest. Du kan sende tilbakemelding ved å gå til feedback.xbox.com.

Hvordan administrerer eller stopper jeg Xbox Game Pass-medlemskapet?

Se Si opp Xbox-medlemskapet hvis du vil ha informasjon om hvordan du administrerer eller avbryter Xbox Game Pass.

Hvordan finner og administrerer jeg spillene mine?

Gå til Xbox Game Pass for PC (beta) eller den nye appen Xbox (beta) på Windows 10-enheten for å se den nyeste spillkatalogen og finne ut mer om Xbox Game Pass. Xbox oppdaterer Xbox Game Pass-katalogen hver måned og deler informasjon om kommende spill via de sosiale mediekanalene for Xbox Game Pass. Spill legges til i og fjernes fra katalogen over tid.

Hvordan fungerer frakoblet modus?

De fleste spillene som er tilgjengelige i abonnementet Xbox Game Pass for PC (beta) på Windows 10-enheten, har støtte for spilling i frakoblet modus, men les detaljene for spillet for å være sikker på at ditt støttes. Du kan spille spill fra Xbox Game Pass-katalogen mens PC-en er frakoblet, men ikke i mer enn 30 dager. Da må du koble PC-en til Internett på nytt for å bekrefte et aktivt abonnement. De fleste spill med en kampanjemodus kan spilles i frakoblet modus, men spill med samarbeidsmodus via nettverk eller flerspillerfunksjoner fungerer ikke mens du er frakoblet. Når du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler, tilgjengelige.

Gjelder familieinnstillinger for Xbox Game Pass?

Familieinnstillinger, for eksempel skjermtidsbegrensninger, innholdsfiltre og kjøpstillatelse fra en voksen, gjelder både for Xbox One og Windows 10. Det er enklest å konfigurere og administrere familien på account.microsoft.com/family.

Gir abonnementet Xbox Game Pass for PC (beta) meg tilgang til konsollkatalogen på Xbox One-konsollen min?

Med abonnementet Xbox Game Pass for PC (beta) får du tilgang til Xbox Game Pass-katalogen på Windows 10 PC-en din. Med et Xbox Game Pass Ultimate får du Xbox Game Pass både på Windows 10 PC-en og Xbox One-konsollen.

Er spill med alle klassifiseringer tatt med?

Xbox Game Pass-katalogen inneholder alt fra spill for alle til spill for voksne. Klassifiseringssystemene varierer fra marked til marked. Se produktdetaljsiden for spillet for å bekrefte.

Kan jeg se innhold i katalogen Xbox Game Pass for PC (beta) som jeg ikke kan laste ned eller spille?

Xbox Game Pass gir medlemmer ubegrenset tilgang til alle spillene som tilbys i den gjeldende katalogen. Se også produktdetaljsidene for spillet for å bekrefte at datamaskinspesifikasjonene og ledig lagringsplass oppfyller minimumskravene som er kunngjort av utvikleren.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass for PC (beta), som du leste om, eller om et annet problem?