Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass Ultimate

På denne siden

Emner

Hva er Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet omfatter alle fordelene med Xbox Live Gold samt over 100 konsoll- og PC-spill av høy kvalitet. Det blir lagt til nye spill hele tiden, så du finner alltid noe nytt å spille. Nyt godt av eksklusive medlemsavtaler og -rabatter. Spill sammen med venner på det mest avanserte flerspillernettverket, og oppdag det neste favorittspillet ditt.

Hvordan skaffer jeg Xbox Game Pass Ultimate?

Kjøp det på Xbox One i Store > Medlemskap. På nettet går du til Xbox Game Pass.

Hvor finner jeg medlemsfordelene mine når jeg abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate?

Når du abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate, har du fortsatt tilgang til alle Xbox Live Gold-fordelene i Xbox Live Gold-salongen på Hjem-skjermen på Xbox One og Xbox Game Pass-fordelene i Xbox Game Pass-fanen på Xbox One.

Hva skjer med de forhåndsbetalte månedene med Xbox Live Gold og/eller Xbox Game Pass når jeg registrerer meg for Xbox Game Pass Ultimate?

Når du abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate, blir eventuell forhåndsbetalt tid (opptil maksimalt 36 måneder) du har i Xbox Live Gold og/eller Xbox Game Pass, lagt til i Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet. Konverteringsforholdene for forhåndsbetalt tid kan endres.

Omfatter Xbox Game Pass Ultimate alle spillene fra Xbox Game Pass på Xbox One og i Windows 10?

Ja. Xbox Game Pass Ultimate omfatter alle spillene fra Xbox Game Pass Console og Xbox Game Pass PC.

Hvordan vet jeg om et spill er tilgjengelig for Xbox One eller Windows 10?

Hvis du vil ha en liste over alle spill og hvor du kan spille dem, går du til Xbox Game Pass.

Hvordan administrerer eller stopper jeg Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet?

Du kan avslutte Xbox Game Pass Ultimate-medlemskapet når som helst. Logg deg på account.microsoft.com/services. Velg Betaling og fakturering under Xbox Game Pass Ultimate og deretter Avbryt. Du kan velge å avslutte abonnementet på utløpsdatoen. Du kan kanskje også velge å avslutte det øyeblikkelig og få refundert bare prisen du betalte for Ultimate, avhengig av statusen for abonnementet. Vær oppmerksom på at oppgraderingen av eventuell forhåndsbetalt tid ikke kan endres tilbake til Xbox Live Gold eller andre Xbox Game Pass-abonnementer og ikke er kvalifisert for refusjon.

Jeg har allerede Xbox Game Pass og Xbox Live Gold. Hvordan bytter jeg til Xbox Game Pass Ultimate?

På Xbox One skaffer du deg Xbox Game Pass Ultimate i Store > Medlemskap. På nettet går du til Xbox Game Pass. Kjøpet av Game Pass Ultimate vil automatisk konvertere utestående tid på Xbox Game Pass- og Xbox Live Gold-abonnementene til tid for Xbox Game Pass Ultimate til en forhåndsdefinert konverteringsrate.

Hva skjer med Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass-medlemskapet når jeg oppgraderer til Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet?

Når du kjøper Xbox Game Pass Ultimate, oppgraderes eksisterende medlemskap i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass til Xbox Game Pass Ultimate.

Hva skjer med Gold-fordelene hvis jeg oppgraderer til Xbox Game Pass Ultimate?

Du kan fortsatt nyte alle fordelene med Xbox Live Gold, inkludert flerspillerspill på nettet på konsollen, Games with Gold og eksklusive medlemsavtaler.

Kan jeg fortsatt løse inn koder for Xbox Live Gold og Xbox Game Pass med Xbox Game Pass Ultimate?

Ja. Disse kodene konverteres automatisk til Xbox Game Pass Ultimate med et forhold som er basert på antatt utsalgspris for disse kodene. Konverteringsforholdene kan endres.

Kan jeg dele Xbox Game Pass Ultimate på min hjemme-Xbox?

Ja, de samme standardpolicyene for Xbox-deling hjemme som gjelder for Xbox Live Gold, gjelder også for Xbox Game Pass. Hvis du har et Ultimate-abonnement og har tilordnet hjemme Xbox-konsollen, deler du automatisk abonnementet med enhver profil som er logget på denne konsollen.

Finn ut mer under Slik angir du hjemme-Xbox-en din.

Hva mye forhåndsbetalt tid jeg kan ha?

Maksimumstiden som kan legges til Xbox Game Pass Ultimate, er 36 måneder.

Obs!  Hvis du har mer enn 36 måneder etter at du har oppgradert til Xbox Game Pass Ultimate, blir ikke de ekstra månedene lagt til.

Jeg oppgraderte til Xbox Game Pass Ultimate ved et uhell. Kan jeg gå tilbake til Xbox Game Pass for Console?

Du kan når som helst stoppe Game Pass Ultimate-medlemskapet ditt, og du har fortsatt tilgang til Ultimate-fordelene til den forhåndsbetalte tiden slutter, hvorpå du ikke blir belastet på nytt.

Obs!  Oppgradering av eventuell forhåndsbetalt tid til Xbox Game Pass Ultimate kan ikke overføres tilbake til Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass, og du kan ikke få refusjon for Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass. Du kan imidlertid bli med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass på nytt når Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet slutter.

Kan jeg fortsatt bli med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass atskilt?

Ja, du kan fortsatt bli med i Xbox Game Pass og Xbox Live Gold hver for seg. Hvis du oppgraderer til Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet, blir imidlertid eventuell forhåndsbetalt tid lagt til frem til medlemskapet er avsluttet, opptil 36 måneder.

Hvis jeg ikke lenger ønsker Xbox Game Pass Ultimate, kan jeg da gå tilbake til Xbox Game Pass for Console eller Xbox Live Gold?

Du kan avslutte Xbox Game Pass Ultimate ved å logge på www.xbox.com/accounts og registrere deg for Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass for Console på nytt.

Kan jeg bruke Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet på flere Xbox One-konsoller?

Ja, akkurat som Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass for Console, kan du bruke dette abonnementet overalt der du logger på. Abonnementet er knyttet til Xbox-profilen din, ikke til en bestemt Xbox-konsoll.

Kan jeg bruke Xbox Game Pass Ultimate-abonnementet mitt på flere Windows 10-PC-er?

Ja, du kan bruke dette abonnementet uansett hvor du logger på, akkurat som med Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass. Abonnementet er knyttet til deg, ikke til en bestemt enhet.

Kan jeg spille flerspillerspill på nettet i Xbox Game Pass-katalogen?

Ja. Xbox Game Pass Ultimate omfatter alle fordelene med Xbox Live Gold, som gir deg tilgang til flerspillerspill på konsollen. Windows 10-spill i katalogen krever ikke et eget abonnement for flerspillerspill på nettet.

Spillet jeg vil spille, er oppført for Xbox Game Pass Ultimate på Xbox One, men jeg får ikke tak i det for Windows. Hvorfor ikke?

Av ulike årsaker er ikke alle spill tilgjengelige for begge enhetene. Du finner en liste over spill som er tilgjengelige på Windows 10, i appen Xbox (beta) og i Microsoft Store.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass Ultimate, som du leste om, eller om et annet problem?