Betaling og kjøp

Administrer Xbox Live-betalingsalternativene dine
Logg på kontoen din for å administrere Xbox Live-betalingsalternativene dine nå.
Administrere betalingsalternativene dine på nettet
Finn ut hvordan du administrerer betalingsalternativene dine på nettet.
Administrere faktureringsadressen og betalingsalternativer på Xbox One
Finn ut hvordan du oppdaterer faktureringsinformasjonen og administrerer betalingsalternativer på Xbox One-konsollen.
Bruke PayPal med Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du bruker PayPal-kontoen som betalingsalternativ for kjøp av innhold og abonnementer.
Betalingen for Xbox-abonnementet ble avvist
Finn ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ og overfører utestående saldo hvis betalingen ble avvist.
Feilsøke kjøp på Microsoft Store
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med kjøp på Microsoft Store.
Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360
Følg disse trinnene for å oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360-konsollen.
Administrere barnets Xbox-abonnement
Få mer informasjon om hvordan du oppdaterer eller endrer betalingsalternativer for barnets Xbox-abonnement.
Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox 360
Følg denne fremgangsmåten for å administrere betalingsalternativene for ikke-Xbox-abonnementer, for eksempel for apper, fra Xbox 360-konsollen din.

Kundestøtteressurser