Spillkonfigurasjon

Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en
Finn ut hvordan du aktiverer spillmodus i Xbox-appen mens du spiller et spill på PC-en.
Games for Windows Live
Games for Windows Live lar deg spille støttede spill på den Windows-baserte PC-en eller enheten.
Slik strømmer du spill i Xbox-appen i Windows 10
Finn ut mer om strømming av spill i Xbox-appen i Windows 10.
Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One
Finn ut mer om krysspilling og hvordan du kan starte et spill på én enhet og fortsette å spille på en annen.
Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox
Finn ut hvordan du angir en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox, slik at du kan dele innhold med alle som logger på konsollen din.
Avinstallere og installere et spill på nytt på Windows 10
Finn ut hvordan du avinstallerer og installerer et spill på nytt på Windows 10.
Installere spill på Xbox One
Finn ut hvordan du installerer et spill på Xbox One-konsollen.
Spille spillene dine på andre Xbox One-konsoller
Finn ut mer om hvordan du spiller spillene dine på Xbox One-konsollen til en venn.
Hvordan kan jeg få PC-spill til å fungere bedre?
Få tips om hvordan du optimaliserer Windows 10-PC-en for spilling.
Installere Xbox-spill i Windows 10
Finn ut hvordan du installerer Xbox-spill i Windows 10.

Kundestøtteressurser