Spillkonfigurasjon

Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en
Finn ut hvordan du aktiverer spillmodus i Xbox-appen mens du spiller et spill på PC-en.
Games for Windows Live
Games for Windows Live lar deg spille støttede spill på den Windows-baserte PC-en eller enheten.
Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox
Finn ut hvordan du angir en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox, slik at du kan dele innhold med alle som logger på konsollen din.
Strømme spill i Xbox-appen i Windows 10
Finn ut mer om strømming av spill i Xbox-appen i Windows 10.
Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One
Finn ut mer om krysspilling og hvordan du kan starte et spill på én enhet og fortsette å spille på en annen.
Avinstallere og installere et spill på nytt på Windows 10
Finn ut hvordan du avinstallerer og installerer et spill på nytt på Windows 10.
Vanlige spørsmål om skylagrede spill på Xbox One
Få svar på vanlige spørsmål om skylagrede spill på Xbox One.
Spille spillene dine på andre Xbox One-konsoller
Finn ut mer om hvordan du spiller spillene dine på Xbox One-konsollen til en venn.
Administrere Xbox 360-spillbiblioteket
Finn ut hvordan du kan laste ned spill fra Xbox Live, installere spill fra plate på Xbox 360-harddisken og administrere Xbox-spillene dine.
Slik administrerer du Mine spill-listen i Xbox-appen på Windows 10
Finn ut mer om Mine spill-listen i Xbox-appen i Windows 10, inkludert hvordan du legger til, fjerner og administrerer spill.

Kundestøtteressurser