Kjøp

Vanlige spørsmål om bonusdager med spilltid på Xbox Live
Få svar på vanlige spørsmål om bonusdager med spilltid på Xbox Live.
Vanlige spørsmål om å kjøpe digitale spill på Xbox One
Finn svar på vanlige spørsmål om kjøp og bruk av digitale versjoner av spill på Xbox One-konsollen.
Kjøp pakkeinnhold på Xbox One
Finn ut hvordan og hvorfor du bør kjøpe pakkeinnhold på Xbox One.
Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?
Finn ut hvor du skal gå og hvordan du laster ned spill for Windows 10.
Forhåndsbestille digitale Xbox One-spill i Microsoft Store
Vil du spille nye Xbox One-spill så fort som mulig? Finn ut mer om forhåndskjøp av Xbox One-spill.
Finne spill og spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet på Xbox One
Finn ut hvordan du installerer spill og laster ned spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet på Xbox One.

Kundestøtteressurser