Feilsøking

Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.
Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
"Xbox One-spillet starter ikke eller fryser mens jeg spiller"
Hvis Xbox One-spillet ikke lastes inn eller starter, eller hvis det fryser mens du spiller, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemet.
Spillet fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill du spiller fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet.
Feilsøke problemer med spillyd eller video på 10
Finn ut hvordan du løser problemer spillyd eller video på Windows 10.
Feilsøking av strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømming av spill med Xbox-appen på Windows 10.
Problemer med prestasjoner og utfordringer på Xbox One
Finn ut hvordan du løser problemer med prestasjoner eller utfordringer på Xbox One-konsollen.
Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One
Finn ut hvordan du oppdager den eksterne harddisken, og hva du må gjøre hvis konsollen ikke oppdager den eksterne lagringsenheten.
Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate
Finn ut hva du gjør hvis installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du prøver å installere et spill fra en plate.
Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til nettskyen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med nettlagring når du prøver å synkronisere Xbox One-spillagringer.

Kundestøtteressurser