Feilsøking

Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.
"Xbox One-spillet starter ikke eller fryser mens jeg spiller"
Hvis Xbox One-spillet ikke lastes inn eller starter, eller hvis det fryser mens du spiller, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemet.
Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Spillet fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill du spiller fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet.
Feilsøke tilkoblingsproblemer for Games for Windows Live
Lær hvordan du feilsøker hvis du har problemer med å koble til Games for Windows Live.
Feilsøke spilling av Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer du kan ha med å spille Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen.
Feilsøking av strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømming av spill med Xbox-appen på Windows 10.
Feilen FH601 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3
Finn ut hva du skal gjøre hvis du ser feilen FH601 når du prøver å starte Forza Horizon 3 i Windows 10.
Feilen GW402 oppstår når du spiller Gears of War 4 i Windows 10
Finn ut hva du skal gjøre hvis du ser feilen GW402 når du spiller Gears of War 4 i Windows 10.
Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate
Finn ut hva du gjør hvis installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du prøver å installere et spill fra en plate.

Kundestøtteressurser