Feilsøking

Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.
"Xbox One-spillet starter ikke eller fryser mens jeg spiller"
Hvis Xbox One-spillet ikke lastes inn eller starter, eller hvis det fryser mens du spiller, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemet.
Feilsøke strømming av spill med Xbox-appen i Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med å strømme spill med Xbox-appen i Windows 10.
Spillet fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill du spiller fryser eller slutter å svare på en Windows 10-enhet.
Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate
Finn ut hva du gjør hvis installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du prøver å installere et spill fra en plate.
Forbedre ytelsen for strømming av spill med Xbox-appen til Windows 10
Finn ut hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten når du strømmer spill med Xbox-appen til Windows 10.
Feilsøke problemer med spilling på Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill på Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Feilsøke tilkoblingsproblemer for Games for Windows Live
Lær hvordan du feilsøker hvis du har problemer med å koble til Games for Windows Live.
Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til nettskyen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med nettlagring når du prøver å synkronisere Xbox One-spillagringer.
Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One
Finn ut hvordan du oppdager den eksterne harddisken, og hva du må gjøre hvis konsollen ikke oppdager den eksterne lagringsenheten.

Kundestøtteressurser