Feilsøking

Spillet krasjer på grunn av virusskanning i Windows 10
Finn ut hva du gjør hvis spillet krasjer på grunn av antivirusprogramvaren i Windows 10.
"Xbox One-spillet starter ikke eller fryser mens jeg spiller"
Hvis Xbox One-spillet ikke lastes inn eller starter, eller hvis det fryser mens du spiller, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemet.
Feilsøke problemer med spilling i Windows 10
Hvis du har problemer med å spille et spill i Windows 10, finner du hjelp til feilsøking her.
Feilsøke problemer med spillyd eller video på 10
Finn ut hvordan du løser problemer spillyd eller video på Windows 10.
Feilsøke tilkoblingsproblemer for Games for Windows Live
Lær hvordan du feilsøker hvis du har problemer med å koble til Games for Windows Live.
Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate
Finn ut hva du gjør hvis installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du prøver å installere et spill fra en plate.
Feilsøke strømming av spill med Xbox Console Companion-appen i Windows 10
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med å strømme spill med Xbox-appen i Windows 10.
Spillet fryser eller slutter å reagere på en Windows 10-enhet
Finn ut hva du kan gjøre når et spill fryser eller slutter å reagere på en Windows 10-enhet.
Feilsøke problemer med ytelse og stabilitet i PC-spill
Feilsøk problemer med ytelse og stabilitet når du spiller PC-spill.
Problemer med prestasjoner og utfordringer på Xbox One
Finn ut hvordan du løser problemer med prestasjoner eller utfordringer på Xbox One-konsollen.
Feilsøke spilling av Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer du kan ha med å spille Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen.
Feilsøke nettlagring på Xbox 360
Hvis du har problemer med nettlagring for spillagringer, kan du bruke denne feilsøkeguiden for å løse problemet.
Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til skyen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med skylagring når du prøver å synkronisere Xbox One-spillagringer.
Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One
Finn ut hvordan du oppdager den eksterne harddisken, og hva du må gjøre hvis konsollen ikke oppdager eksterne lagringsenheter.
Forbedre strømmeytelsen for spill i Xbox Console Companion-appen for Windows 10
Finn ut hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten når du strømmer spill med Xbox Console Companion-appen til Windows 10.
Påloggingsproblemer med kontoer i spill i Windows 10
Finn ut hvordan du løser problemer å logge på kontoer i spill i Windows 10.
Feilsøking av nedlastbart innhold i Windows 10
Få hjelp hvis du har problemer med å spille nedlastbart innhold fra Xbox Live på Windows 10-enheten din.

Kundestøtteressurser