Feilmeldinger og feilkoder

Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Avansert feilrapportering for Xbox One
Finn ut hvordan du kan bidra til å forbedre og løse problemer med Xbox One-konsollen gjennom avansert feilrapportering.
Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger når du logger på Xbox One
Finn ut hva du må gjøre hvis du gjentatte ganger blir bedt om passordet ditt på Xbox One-konsollen.
Feilmeldingen "Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging" på Xbox 360
Finn ut hvordan du løser en feil som oppstår når du prøver å angi et passord for pålogging på Xbox 360.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
En faktureringsadressefeil vises når du foretar et kjøp på Xbox-konsollen
Finn ut hvordan du løser feilen "Beklager, det er et problem med faktureringsadressen", slik at du kan foreta kjøp med Xbox-kontoen.
Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet
Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsinformasjonen hvis du får et varsel om at Xbox-abonnementet ditt er utestengt.
Meldingen "Kall oss overbeskyttende, men vi må bekrefte at e-postadressen er din" når du logger på Xbox.com
Finn ut hvordan du bekrefter e-postadressen når du logger på Xbox.com.
Du blir bedt om å oppdatere kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din
Finn ut hvorfor du blir bedt om å oppdatere kontoinformasjonen din når du laster ned Xbox Live-profilen din.
Feilmeldingen "En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her" på Xbox One
Finn ut hvordan du løser feilen "En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her" på Xbox One.

Kundestøtteressurser