Feilmeldinger og feilkoder

Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Avansert feilrapportering for Xbox One
Finn ut hvordan du kan bidra til å forbedre og løse problemer med Xbox One-konsollen gjennom avansert feilrapportering.
Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger og kan ikke logge på Xbox One-konsollen
Finn ut hva du må gjøre hvis du gjentatte ganger blir bedt om passordet ditt på Xbox One-konsollen.
Feilmeldingen "Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging" på Xbox 360
Finn ut hvordan du løser en feil som oppstår når du prøver å angi et passord for pålogging på Xbox 360.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
En faktureringsadressefeil vises når du foretar et kjøp på Xbox-konsollen
Finn ut hvordan du løser feilen "Beklager, det er et problem med faktureringsadressen", slik at du kan foreta kjøp med Xbox-kontoen.
Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet
Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsinformasjonen hvis du får et varsel om at Xbox-abonnementet ditt er utestengt.
Meldingen "Kall oss overbeskyttende, men vi må bekrefte at e-postadressen er din" når du logger på Xbox.com
Finn ut hvordan du bekrefter e-postadressen når du logger på Xbox.com.
Du blir bedt om å oppdatere kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din
Finn ut hvorfor du blir bedt om å oppdatere kontoinformasjonen din når du laster ned Xbox Live-profilen din.
Feilmeldingen "En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her" på Xbox One
Finn ut hvordan du løser feilen "En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her" på Xbox One.

Kundestøtteressurser