Administrer kontoen

Opptjen poeng med Microsoft Rewards
Finn ut hva Microsoft Rewards er, hvordan kan du innløse dem, hvordan du laster ned appen og hvor du kan få hjelp hvis du trenger det.
Du har problemer med å gi foreldresamtykke når du oppretter en barnekonto på Xbox
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du gjør hvis du får problemer med å gi foreldresamtykke.
Du blir bedt om å oppdatere kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din
Finn ut hvorfor du blir bedt om å oppdatere kontoinformasjonen din når du laster ned Xbox Live-profilen din.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser