Gamertag og profil

Oppdatere Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område
Finn ut hvordan du oppdaterer Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område, og hvilken innvirkning endring av område har.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner Xbox-profilen din på en Xbox 360-konsoll.
Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Endre spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet og laster opp et egendefinert bilde for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.

Kundestøtteressurser