Gamertag og profil

Finn ut hvordan du legger til en barnekonto på en familiekonto.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner Xbox-profilen din på en Xbox 360-konsoll.
Endre spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet og laster opp et egendefinert bilde for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Logge på en annen Xbox One-konsoll
Finn ut hvordan du logger på en annen Xbox One-konsoll med kontoen din.
Flytte Xbox-profilen til en annen Xbox 360-konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet
Finn ut hvordan du flytter profilen din til en annen konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet.

Kundestøtteressurser