Passord og sikkerhet

Finn ut mer om de alderstilpassede kontrollene og personverninnstillingene for familien du kan justere på Xbox.com og Xbox One-konsollen.
Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One
Finn ut hvordan du administrerer personverninnstillingene for appene dine på Xbox One-konsollen.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Slik oppretter du tilgangsnøkkel på Xbox One
Finn ut hvordan du oppretter Xbox One-tilgangsnøkkel for å holde kontoen sikker.
"Jeg tror kontoen min er hacket"
Finn ut hva du gjør hvis du mistenker at Microsoft-kontoen er kompromittert, eller hvis du må se etter uautorisert aktivitet på kontoen.
Opprette en tilgangsnøkkel for gjest og begrensninger på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du lager en tilgangsnøkkel for gjest og oppretter innholdsbegrensninger slik at gjestene dine kan bruke Xbox One-konsollen din.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Meldingen "Your gamertag was last signed in on another Xbox console"
Hvis du har brukt gamertagen din på flere Xbox 360-konsoller, vil du kanskje få en melding om det. Finn ut hva det betyr, og hva du kan gjøre med det.
Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du passordbeskytter Xbox Live-profilen din, får Xbox-konsollen til å huske passordet og endrer passordbeskyttelsen i profilen.

Kundestøtteressurser