Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Passord og sikkerhet: Nettsikkerhet

Hvorfor du blir bedt om foreldresamtykke
Finn ut hvorfor du blir bedt om å foreldresamtykke selv om du er voksen.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er, og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Du har problemer med å gi foreldresamtykke når du oppretter en barnekonto på Xbox
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du gjør hvis du får problemer med å gi foreldresamtykke.
Angi foreldrekontroller for Xbox 360
Finn ut mer om funksjonene for foreldrekontroll for Xbox 360-konsollen.
Finn ut mer om de alderstilpassede kontrollene og personverninnstillingene for familien du kan justere på Xbox.com og Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for personvern og nettsikkerhet for Xbox 360 for deg og familien.
Finn ut hvordan Microsoft bruker dataene dine til å tilpasse Kinect-opplevelsen slik du vil den skal være.

Kundestøtteressurser