Passord og sikkerhet: Passord og pålogging

Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Har du glemt e-postadressen for pålogging på Xbox-konsollen? Påloggingsinformasjonen er lik e-postadressen for Microsoft-kontoen. Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen, slik at du kan logge på Xbox-konsollen.
Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Endre passordet for Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du endrer passordet for Microsoft-kontoen. Denne kontoen fungerer også som Xbox-kontoen din.
Gjenopprette brukernavnet for Microsoft-kontoen
Hvis du husker brukernavnet for Microsoft-kontoen, men har problemer med å få tilgang til den, kan du prøve å gjenopprette kontoen på nettet her.
Hvis du er logget på flere Xbox-konsoller samtidig
Finn ut hva du gjør hvis du har logget kontoen din på flere Xbox One-konsoller.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Fjerne passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox-konsollen
Finn ut hvordan du fjerner passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.
Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet
Finn ut hvordan du oppdaterer betalingsinformasjonen hvis du får et varsel om at Xbox-abonnementet ditt er utestengt.
Feilmeldingen "Beklager, det oppstod et problem under kreving av passordet for pålogging" på Xbox 360
Finn ut hvordan du løser en feil som oppstår når du prøver å angi et passord for pålogging på Xbox 360.
Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du passordbeskytter Xbox Live-profilen din, får Xbox-konsollen til å huske passordet og endrer passordbeskyttelsen i profilen.
Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Du kan ikke logge på Xbox One-konsollen etter at du har endret passordet
Finn ut hva du må gjøre når du ikke kan logge på Xbox One-konsollen etter at du har endret passordet for Microsoft-kontoen.

Kundestøtteressurser