Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Passord og sikkerhet: Sikkerhetsinformasjon

Kontrollere sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen
Lær hvordan du kontrollerer sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din, slik at du kan bevise identiteten din hvis du må gjøre endringer på kontoen.
Deaktivere totrinnsbekreftelse
Finn ut hvordan du deaktiverer totrinnsbekreftelse.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Slette sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du sletter sikkerhetsinformasjon fra Microsoft-kontoen.
Du fikk ikke en sikkerhetskode
Finn ut hva du må gjøre når du ikke får en sikkerhetskode du venter på.
Xbox 360-konsollen ber deg ikke om en sikkerhetskode
Finn ut hva du må gjøre hvis Xbox 360-konsollen ikke ber deg om en sikkerhetskode.
Oppdatere all sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du erstatter utdatert sikkerhetsinformasjon for å beskytte Microsoft-kontoen.

Kundestøtteressurser