Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Passord og sikkerhet: Populære emner

Hvordan fungerer flerspiller og kommunikasjon for Cross-Network Play?
I flerspillerspill på Xbox Live er det kontroller for personvern og nettsikkerhet som avgjør hvem som kan kommunisere med deg via tale og tekst på Xbox Live og andre spillnettverk.
Finn ut mer om de alderstilpassede kontrollene og personverninnstillingene for familien du kan justere på Xbox.com og Xbox One-konsollen.
Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Administrere personverninnstillinger for app på Xbox One
Finn ut hvordan du administrerer personverninnstillingene for appene dine på Xbox One-konsollen.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er, og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Opprette en tilgangsnøkkel på Xbox One
Få informasjon om fordelene med en tilgangsnøkkel på Xbox One og hvordan du oppretter en for å sikre kontoen din.
"Jeg tror kontoen min er hacket"
Finn ut hva du gjør hvis du mistenker at Microsoft-kontoen er kompromittert, eller hvis du må se etter uautorisert aktivitet på kontoen.
Opprette og administrere et gjestepassord på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du oppretter et gjestepassord på Xbox One-konsollen. Finn også ut hvordan du endrer eller sletter gjestepassordet, og hva du gjør hvis du har glemt det.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Meldingen "Your gamertag was last signed in on another Xbox console"
Hvis du har brukt gamertagen din på flere Xbox 360-konsoller, vil du kanskje få en melding om det. Finn ut hva det betyr, og hva du kan gjøre med det.

Kundestøtteressurser