Xbox Live-medlemskap

Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger når du logger på Xbox One
Finn ut hva du må gjøre hvis du gjentatte ganger blir bedt om passordet ditt på Xbox One-konsollen.
Betaling og fakturering
Administrer betalings- og faktureringsalternativene, løs inn koder og oppdater faktureringsinformasjonen.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Har du glemt e-postadressen for pålogging på Xbox-konsollen? Påloggingsinformasjonen er lik e-postadressen for Microsoft-kontoen. Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen, slik at du kan logge på Xbox-konsollen.
Endre e-postadressen som er knyttet til Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du endrer e-postadressen du bruker med Microsoft-kontoen.
Annullere Xbox Live Gold-abonnementet
Gå direkte til kontoen for å deaktivere automatisk fornyelse og annullere Xbox Live Gold-abonnementet når den gjeldende medlemskapsperioden er over.
Si opp Xbox-abonnementet
Finn ut hvordan du sier opp Xbox-abonnementet.
Hvordan få et prøveabonnement på Xbox Live Gold
Finn ut hvordan du kan få Xbox Live og et prøveabonnement på Xbox Live Gold, slik at du får mest mulig ut av Xbox-konsollen.
Vanlige spørsmål om endringer i Xbox Live Gold
Nye fordeler for Xbox Live Gold-medlemmer: Games with Gold og Deals with Gold kommer på Xbox One. Alle får tilgang til populære underholdningsapper for Xbox One og Xbox 360 uten Xbox Live Gold-medlemskap.
Vanlige spørsmål om Games with Gold for Xbox
Games with Gold er et Xbox-program som tilbyr gratis Xbox-spill til Xbox Live Gold-medlemmer.
Utestenginger fra Xbox Live og konsollutestengninger
Finn ut mer om konsoll- og Xbox Live-utestenginger.
Kontrollere at det forhåndsbetalte Xbox-abonnementet er gyldig i landet ditt
Få informasjon om endring av Xbox Live Gold-abonnementer i Mexico og Brasil.

Kundestøtteressurser