Tilbehør

Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Trådløst ratt for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker det trådløse rattet for Xbox 360.
Den trådløse Xbox 360-kontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-kontroller, for eksempel hvis kontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere
Finn ut mer om håndkontrolleren for Xbox 360, deriblant konfigurasjon av knapper, oppsett og bruk.
Xbox 360-fjernkontroll (ny)
Få universalkoder og lær å bruke Xbox 360-fjernkontrollen.
Slik konfigurerer og bruker du den trådløse mikrofonen for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker den trådløse mikrofonen for Xbox 360.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Konfigurere Kinect på Xbox 360
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.

Kundestøtteressurser