Tilbehør

Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Feilmeldingen "Not enough storage space" vises når du installerer en Kinect-oppdatering på Xbox 360
Xbox 360-konsollen trenger kanskje en systemoppdatering for at den skal kunne støtte Kinect-sensoren. Hvis du ikke har nok plass, finner du ut hva du må gjøre her.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker
Finn ut hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å overføre innhold fra én Xbox 360-konsoll til en annen.
Komponentene i Kinect-sensoren for Xbox 360
Her er en beskrivelse av de kritiske delene som utgjør Kinect-sensoren for Xbox 360.
Konfigurere Kinect på Xbox 360
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Xbox 360-fjernkontroll (ny)
Få universalkoder og lær å bruke Xbox 360-fjernkontrollen.
Konfigurere og bruke det trådløse Bluetooth-hodesettet med en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du bruker det trådløse hodesettet for Xbox 360 med Bluetooth.
Den trådløse Xbox 360-kontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-kontroller, for eksempel hvis kontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser