Tilbehør

Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Konfigurere Kinect på Xbox 360
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Komponentene i Kinect-sensoren for Xbox 360
Her er en beskrivelse av de kritiske delene som utgjør Kinect-sensoren for Xbox 360.
Bruke minnepinner med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen, slik at du kan få opptil 2 terabyte med lagringsplass.
Tilbehør og erstatningsdeler til Xbox 360 Kinect
Finn ut hvor du får tak i tilbehør og erstatningsdeler til Xbox 360 Kinect.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Koble hodesettet til Xbox 360-konsollen
Bruk et trådløst eller kabelbasert hodesett til å snakke med venner på Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen. Slik gjør du.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkoden 809B1004 når du bruker Kinect.
Tilkoblingsinformasjon om HDMI-kabel for Xbox 360
Finn ut mer om HDMI-kabelen for Xbox 360, som er kompatible med alle Xbox 360-konsoller som har en HDMI-port.

Kundestøtteressurser