Tilbehør: Mer tilbehør

Konfigurere og bruke minitastatur for Xbox 360
Det er enkelt å chatte med venner på Xbox Live når du bruker minitastaturet for Xbox 360. Koble minitastaturet til en Xbox 360-håndkontroller, slik at du raskt kan sende tekstmeldinger og skrive inn tekst.
Slik konfigurerer og bruker du den trådløse mikrofonen for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker den trådløse mikrofonen for Xbox 360.
Konfigurere og bruke Xbox Live Vision-kameraet på Xbox 360
Koble Xbox Live Vision-kameraet til Xbox 360-konsollen for å bruke videochat, legge ved bilder i meldinger og legge til bilder i profilen din.
Det originale Xbox 360-frontdekslet
Frontdekselet er et plastdeksel som er festet på forsiden av den originale Xbox 360-konsollen. Finn ut hvordan du fester og fjerner et frontdeksel på en original Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser