Tilbehør: Kontrollere

Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du gjør hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Den trådløse Xbox 360-kontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-kontroller, for eksempel hvis kontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere
Finn ut mer om håndkontrolleren for Xbox 360, deriblant konfigurasjon av knapper, oppsett og bruk.
Håndkontrollere, hodesett og trådløst tilbehør for Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å overføre innhold fra én Xbox 360-konsoll til en annen.
Bruke Xbox 360 Play & Charge Kit
Finn ut hvordan du bruker Xbox 360 Play & Charge Kit, slik at du kan lade kontrolleren og til og med spille mens du lader.
Kalibrere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows
Denne siden inneholder en veiledning for hvordan du kalibrerer Xbox 360-håndkontrolleren for Windows.
Den oppladbare batteripakken lades ikke når den er koblet til spille- og ladesettet for Xbox 360
Lær hvordan du feilsøker et oppladbart batteri som ikke lades når det er koblet til spille- og ladesettet for Xbox 360.
Trådløst ratt for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker det trådløse rattet for Xbox 360.
Slik bytter du batteriene i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360
Finn ut hvordan du setter inn batterier i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, slik at du kan spille videre.
Problemer med Datel-kontrollere etter systemoppdatering
Datel har varslet Microsoft om at enkelte trådløse Datel-kontrollere opplever noe inkompatibilitet med dashboardoppdateringen fra 20. juni 2012.
Konfigurere, bruke og feilsøke problemer med Xbox 360-håndkontrolleren med stor knapp
Du kan konfigurere og bruke Xbox 360-håndkontrolleren med stor knapp til å styre Xbox 360-konsollen og spill som støttes, trådløst med én hånd. Finn ut hvordan du feilsøker vanlige problemer.
Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du bruker Xbox 360-håndkontrolleren i Windows, og finn ut hvor du får hjelp med feilsøking.

Kundestøtteressurser