Tilbehør: Headset

Konfigurere og bruke det trådløse Bluetooth-hodesettet med en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du bruker det trådløse hodesettet for Xbox 360 med Bluetooth.
Feilsøke kabelbaserte hodesett for Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med lyd og ekko i det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.
Koble til og bruke det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360
Du kan chatte med venner på Xbox Live ved hjelp av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360. Finn ut hvordan du konfigurerer det her.
Koble hodesettet til Xbox 360-konsollen
Bruk et trådløst eller kabelbasert hodesett til å snakke med venner på Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen. Slik gjør du.
Konfigurere og bruke det trådløse hodesettet for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker det trådløse hodesettet for Xbox 360.
Konfigurere og bruke det trådløse Bluetooth-hodesettet for Xbox 360 med en Bluetooth-enhet
Finn ut hvordan du bruker et trådløst hodesett for Xbox 360 med en Bluetooth-enhet, for eksempel en mobiltelefon.

Kundestøtteressurser