Tilbehør: Lagring

Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
USB-enheten fungerer ikke når den er koblet til en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du løser problemer med USB-enheter som er koblet til Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser