Apper: Alle apper

8tracks-appen på Xbox 360
8tracks er Internett-radio som lages av mennesker, ikke algoritmer. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker 8tracks-appen på Xbox 360.
Crunchyroll på Xbox 360
Bruk Crunchyroll-appen til å se på anime og koreanske TV-serier via Xbox 360-konsollen. Følg koblingene for å finne ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Crunchyroll-appen på Xbox 360-konsollen.
Eurosport Player-appen på Xbox 360
Følg alle de store sportsarrangementene på Xbox 360 med Eurosport Player.
Every Street United på Xbox 360
La gatefotballdrømmen bli virkelig med Every Street United. Bli med de legendariske fotballspillerne Thierry Henry og Edgar Davids når de skal finne åtte av de mest talentfulle og lidenskapelige gatefotballspillerne i verden. Hør historiene til disse uslepne diamantene, og se dem gjøre opp seg imellom i en 4v4-gatekamp i Rio de Janeiro. Gå enda mer i dybden med interaktivt innhold for virkelig å oppleve hva gatefotball dreier seg om – bare på Xbox. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Every Street United-appen.
HBO Nordic-appen på Xbox 360
Få det beste fra HBO og mer. Vi tilbyr de nyeste seriene fra HBO og andre kjente produsenter bare få timer etter den opprinnelige premieren, tidligere sesonger av aktuelle serier og klassiske serier og et godt utvalg av bibliotekfilmer. Hold deg oppdatert på de mest omtalte programmene på TV. HBO tilbyr deg noen av de mest banebrytende TV-seriene som noen sinne er produsert. Se de nyeste episodene av seriene våre bare få timer etter premieren i USA med undertekster på ditt lokale språk. Velkommen til HBO. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker HBO Nordic-appen på Xbox 360.
HDD Eraser-appen på Xbox 360
HDD Eraser-appen brukes til å formatere flash-minnet og harddisken i Xbox 360 for å fjerne alt bortsett fra operativsystemet. Appen sletter alle brukerdata permanent, og sørger for at ingen kan gjenskape eller få tilgang til din personlige informasjon på harddisken eller i flash-minnet etter at du har brukt appen. Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker HDD Eraser-appen.
Headweb på Xbox 360
Finn alt du trenger å vite om å installere, bruke og feilsøke Headweb-appen på Xbox 360-konsollen.
Internet Explorer på Xbox 360
Utforsk nettet på TVen med Internet Explorer for Xbox 360. Med Kinect bruker du stemmen din til å utforske favorittområdene dine på den største skjermen i huset. Du kan til og med bruke Xbox SmartGlass på telefonen eller nettbrettet til å skrive og til å styre opplevelsen. Oppdag underholdningen du setter pris på. Finn ut hvordan du installerer, bruker og feilsøker Internet Explorer-appen på Xbox 360-konsollen.
Film og TV-appen på Xbox 360
Finn ut mer om Film og TV-appen på Xbox 360.
MUZU.TV på Xbox Live
Finn alt du trenger å vite om hvordan du bruker MUZU.TV-appen på Xbox 360-konsollen.
Netflix på Xbox 360
Finn ut mer om hvordan du konfigurerer og feilsøker Netflix på Xbox 360.
Red Bull TV-appen på Xbox 360
Opplev Red Bulls unike, actionfylte verden! Arrangementer. Inspirerende mennesker. Historier som tar pusten fra deg. Ekstraordinær TV, proppfullt av eventyr og spenning, når du ønsker det. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Red Bull TV-appen.
SmartGlass-appen for Xbox 360 avvikles
Fra og med 18. mai 2018 avvikles SmartGlass-appen for Xbox 360 for iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 og Windows 10.
Viaplay-appen på Xbox Live
Med Viaplay på Xbox Live kan du se de siste nye filmene og TV-seriene direkte på Xbox 360-konsollen! Finn alt du trenger å vite om installasjon og bruk av Viaplay-appen på Xbox 360-konsollen.
Viki-appen på Xbox 360
Se de beste TV-programmene, filmene, musikkvideoene og mye mer fra hele verden, med undertekster fra et fellesskap med entusiastiske tilhengere på ditt språk. Oppdag tusenvis av timer med de nyeste og mest populære koreanske og taiwanske dramaene, fjernsynsromaner, japansk anime, prisbelønte klassikere og populære amerikanske programmer fra NBC Universal, A&E og andre. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Viki-appen på Xbox 360.
YouTube-appen på Xbox 360
Bruk YouTube-appen til å se et stort utvalg av originale videoer på Xbox 360-konsollen. Slik installerer du appen og feilsøker eventuelle problemer:
YuppTV app on Xbox 360
YuppTV brings you 150+ South Asian TV channels, VODs, and 600+ HD Bollywood and regional movies.

Kundestøtteressurser