Apper: D–F

Eurosport Player-appen på Xbox 360
Følg alle de store sportsarrangementene på Xbox 360 med Eurosport Player.
Every Street United på Xbox 360
La gatefotballdrømmen bli virkelig med Every Street United. Bli med de legendariske fotballspillerne Thierry Henry og Edgar Davids når de skal finne åtte av de mest talentfulle og lidenskapelige gatefotballspillerne i verden. Hør historiene til disse uslepne diamantene, og se dem gjøre opp seg imellom i en 4v4-gatekamp i Rio de Janeiro. Gå enda mer i dybden med interaktivt innhold for virkelig å oppleve hva gatefotball dreier seg om – bare på Xbox. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Every Street United-appen.
France 24 på Xbox Live
Se France 24 direkte og få direkte tilgang til de siste nyhetsoverskriftene, forretnings- og sportsnyheter og væroppdateringer. Finn alle TV-seriene våre på forespørsel. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker France 24-appen.

Kundestøtteressurser