Apper: G–J

GAIAM TV-appen på Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker GAIAM TV-appen på Xbox 360-konsollen.
HBO Nordic-appen på Xbox 360
Få det beste fra HBO og mer. Vi tilbyr de nyeste seriene fra HBO og andre kjente produsenter bare få timer etter den opprinnelige premieren, tidligere sesonger av aktuelle serier og klassiske serier og et godt utvalg av bibliotekfilmer. Hold deg oppdatert på de mest omtalte programmene på TV. HBO tilbyr deg noen av de mest banebrytende TV-seriene som noen sinne er produsert. Se de nyeste episodene av seriene våre bare få timer etter premieren i USA med undertekster på ditt lokale språk. Velkommen til HBO. Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker HBO Nordic-appen på Xbox 360.
HDD Eraser-appen på Xbox 360
HDD Eraser-appen brukes til å formatere flash-minnet og harddisken i Xbox 360 for å fjerne alt bortsett fra operativsystemet. Appen sletter alle brukerdata permanent, og sørger for at ingen kan gjenskape eller få tilgang til din personlige informasjon på harddisken eller i flash-minnet etter at du har brukt appen. Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker HDD Eraser-appen.
Headweb på Xbox 360
Finn alt du trenger å vite om å installere, bruke og feilsøke Headweb-appen på Xbox 360-konsollen.
Internet Explorer på Xbox 360
Utforsk nettet på TVen med Internet Explorer for Xbox 360. Med Kinect bruker du stemmen din til å utforske favorittområdene dine på den største skjermen i huset. Du kan til og med bruke Xbox SmartGlass på telefonen eller nettbrettet til å skrive og til å styre opplevelsen. Oppdag underholdningen du setter pris på. Finn ut hvordan du installerer, bruker og feilsøker Internet Explorer-appen på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser