Konsollen

Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV
En trinnvis gjennomgang som forklarer hvordan du kobler Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til TV-en eller dataskjermen.
Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering
Programvaren for Xbox 360-konsollen oppdateres regelmessig med nye funksjoner. Få tips og råd om hvordan du kan oppdatere konsollprogramvaren via Xbox Live, en spillplate eller til og med en minnepinne.
Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre hvis CD/DVD-stasjonen i Xbox 360-konsollen ikke kan lese plater eller ikke åpner eller lukker seg.
Strømforsyning for Xbox 360
Her får du informasjon om Xbox 360-konsollens strømforsyningsenhet og strømledninger.
Endre innstillingen for videoinngangen på TVen
Hvis du ser en tom skjerm når du slår på Xbox 360-konsollen, kan det hende du må endre videoinngangen på TVen slik at den samsvarer med den som konsollen er koblet til.
Direkteavspilling av medier ved hjelp av Groove, Film og TV eller Windows Media Player med Xbox 360
Finn ut hvordan du strømmer musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen ved hjelp av Windows Media Player, Groove eller Film og TV.
Løsning for blinkende lys på Xbox 360
Blinkende lys på Xbox 360-konsollen kan bety at den trenger reparasjon, mer strøm eller kanskje bare mer plass. Se her for å finne ut mer om hva de blinkende lysene betyr og hva du må gjøre.
Løse ut plateskuffen i Xbox 360-konsollen manuelt
Hvis plateskuffen på Xbox 360-konsollen sitter fast i lukket stilling, kan du åpne den ved å følge instruksjonene nedenfor.
Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen
Løs problemer med programvaren i Xbox 360-konsollen og feilmeldinger som kan oppstå når du prøver å oppdatere programvaren i Xbox 360-konsollen.
Løsning for Xbox 360-skjerm som fryser
Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox 360-konsollen ikke reagerer eller skjermen fryser mens du spiller.

Kundestøtteressurser