Konsollen

Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV
En trinnvis gjennomgang som forklarer hvordan du kobler Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til TV-en eller dataskjermen.
Endre innstillingene for Xbox 360
Bruk denne veiledningen til å finne ut hvordan du får tilgang til og konfigurerer innstillinger for Xbox 360-konsollen, for eksempel nasjonal innstilling, klokkeslett og dato.
Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering
Programvaren for Xbox 360-konsollen oppdateres regelmessig med nye funksjoner. Få tips og råd om hvordan du kan oppdatere konsollprogramvaren via Xbox Live, en spillplate eller til og med en minnepinne.
Kontroller strømforsyningen til Xbox 360
Problemer med Xbox 360-konsollen kan noen ganger løses ved å sørge for at strømforsyningstilkoblingene er skikkelig tilkoblet. Hvis du har problemer, kan du prøve denne fremgangsmåten.
Koble Xbox 360 E-konsollen til en TV
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 E-konsollen til en HDTV, standard-TV eller dataskjerm med forskjellige kabler.
Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre hvis CD/DVD-stasjonen i Xbox 360-konsollen ikke kan lese plater eller ikke åpner eller lukker seg.
Forbedre bildekvaliteten på en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du endrer Xbox 360-konsollens innstillinger for å forbedre bildekvaliteten på en TV eller skjerm som er tilkoblet en Xbox 360-konsoll.
Direkteavspilling av medier ved hjelp av Groove, Film og TV eller Windows Media Player med Xbox 360
Finn ut hvordan du strømmer musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen ved hjelp av Windows Media Player, Groove eller Film og TV.
Strømforsyning for Xbox 360
Her får du informasjon om Xbox 360-konsollens strømforsyningsenhet og strømledninger.
Slik slår du på eller av den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360
Lær hvordan du slår på eller av Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren til Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser