Konsollen

Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV
En trinnvis gjennomgang som forklarer hvordan du kobler Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til TV-en eller dataskjermen.
Løse ut plateskuffen i Xbox 360-konsollen manuelt
Hvis plateskuffen på Xbox 360-konsollen sitter fast i lukket stilling, kan du åpne den ved å følge instruksjonene nedenfor.
Konfigurere Xbox 360 E-konsollen
Følg denne trinnvise fremgangsmåten for å konfigurere Xbox 360 E-konsollen.
Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering
Programvaren for Xbox 360-konsollen oppdateres regelmessig med nye funksjoner. Få tips og råd om hvordan du kan oppdatere konsollprogramvaren via Xbox Live, en spillplate eller til og med en minnepinne.
Endre innstillingene for Xbox 360
Bruk denne veiledningen til å finne ut hvordan du får tilgang til og konfigurerer innstillinger for Xbox 360-konsollen, for eksempel nasjonal innstilling, klokkeslett og dato.
Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre hvis CD/DVD-stasjonen i Xbox 360-konsollen ikke kan lese plater eller ikke åpner eller lukker seg.
Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360
Finn ut hvordan du tømmer systemhurtigbufferen på Xbox 360. Dette kan ofte løse problemer med Xbox 360-konsollen.
Slik bruker du systemkobling for å koble sammen flere Xbox 360-konsoller
Finn ut hvordan du kobler sammen to eller flere Xbox 360-konsoller for å spille et enkelt spill fra flere konsoller (System Link-spilling).
PlayTo-oversikt for Xbox 360
Med PlayTo kan du bruke Xbox 360-konsollen til å strømme innhold fra andre enheter, for eksempel en Windows-basert datamaskin.
Strømforsyning for Xbox 360
Her får du informasjon om Xbox 360-konsollens strømforsyningsenhet og strømledninger.

Kundestøtteressurser