Nettverk

Slik konfigurerer du innstillingene for det trådløse nettverket på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen
Finne passordet for det trådløse nettverket på Xbox 360
Finn ut hvor du finner passordet for det trådløse nettverket, slik at du kan koble til Xbox Live ved å bruke et trådløst nettverk.
Xbox 360-nettverksporter og ruterkonfigurasjoner for Xbox Live
Finn ut hvilke nettverksporter som brukes under konfigurering av en brannmur eller ruter som skal brukes sammen med en Xbox 360-konsoll og Xbox Live.
Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live
Hvis du ikke kan koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live eller opplever treg tilkobling eller tilkobling med lav kvalitet, kan du prøve disse løsningene for å løse problemet.
"Jeg har koblet til Xbox Live tidligere, men kan ikke koble til nå."
Finn løsninger du kan prøve hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live, men nå ikke kan koble til.
Koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke en Windows-datamaskin i stedet for en ruter
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke Windows-datamaskinen i stedet for en ruter.
Jeg kobler til Xbox Live for første gang.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Jeg hører ikke vennene mine på nettet, eller jeg kan ikke delta i eller være vert for spill med flere spillere på Xbox Live
Finn løsninger du kan prøve hvis du mottar en NAT-feil eller ikke kan høre vennene dine på nettet, eller hvis du ikke kan delta i eller være vert for et spill med flere spillere på nettet.
Xbox-konsollen finner ikke det trådløse nettverket mitt
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis Xbox-konsollen ikke finner det trådløse nettverket ditt.
Vanlige spørsmål om DoS- og DDoS-angrep på Xbox 360
Få svar på vanlige spørsmål om tjenestenektangrep (DoS-angrep) og distribuerte tjenestenektangrep (DDoS-angrep) når du bruker Xbox 360.

Kundestøtteressurser