Windows Media Center

Windows 8: Konfigurere Xbox 360 som en Windows Media Center extender-enhet
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, slik at du kan strømme musikk, bilder og video til Xbox 360-konsollen.
Windows 7: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TV-en.
Feilsøke tilkoblingen mellom Windows Media Center og Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker de vanligste feilene som du kan oppleve når du bruker Windows Media Center med Xbox 360.
Manglende konfigurasjonstast for Xbox 360 og Windows Media Center
Finn ut hva du må gjøre hvis du mangler konfigurasjonstasten når du konfigurerer Windows Media Center med Xbox 360-konsollen.
Windows Vista: Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser