Tryggere for familien

Gjør familien klar for Windows 10
Her finner du alt du trenger for å gjøre familien klar for Windows 10.
Vanlige spørsmål om Tryggere for familien i Windows 10
Få svar på vanlige spørsmål om Tryggere for familien i Windows 10.
Hva er reglene for god oppførsel for Xbox?
Finn ut mer om reglene du må følge for å bidra til at Xbox er gøy for alle.
Slik bytter du mellom Microsoft-kontoer i Xbox-appen på Windows 10.
Finn ut hvordan du bytter mellom Microsoft-kontoer i Xbox-appen på Windows 10.
Veiledning for sunn spilling i Windows 10
Sørg for at du spiller i Windows 10 på en sunn måte for å hindre skader og helseproblemer. Les helseadvarslene som er knyttet til spilling.

Kundestøtteressurser