Komme i gang

Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en
Finn ut hvordan du aktiverer spillmodus i Xbox-appen mens du spiller et spill på PC-en.
Hvor er Windows 10-oppgraderingen min?
Lurer du på når gratisoppgraderingen til Windows 10 kommer? Vil du være sikker på at du har gjort alt riktig? Molly fra Windows-teamet har svarene.
Hva er Xbox-appen på Windows 10?
Lær mer om funksjonene som er tilgjengelige gjennom Xbox-appen, og hvordan Xbox forandrer spillopplevlesen på Windows 10.
Logge på Xbox-appen i Windows 10
Hvis du er en ny bruker eller har flere Microsoft-kontoer, finner du ut alt du trenger for å logge på Xbox-appen i Windows 10.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Har du glemt e-postadressen for pålogging på Xbox-konsollen? Påloggingsinformasjonen er lik e-postadressen for Microsoft-kontoen. Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen, slik at du kan logge på Xbox-konsollen.
Kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox-appen i Windows 10
Finn ut hvordan du kan kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox-appen i Windows 10.
Spilling i Windows 10
Gjør deg klar til å bruke alle spillfunksjonene i Windows 10, og finn instruksjoner og feilsøkingshjelp her.
Koble en Xbox-håndkontroller til Windows 10-PC-en
Du kan dra nytte av alle Xbox-funksjonene i Windows 10 ved å koble en Xbox One- eller Xbox 360-håndkontroller til PC-en. Finn instruksjoner og feilsøkingshjelp her.
Slik administrerer du Mine spill-listen i Xbox-appen på Windows 10
Finn ut mer om Mine spill-listen i Xbox-appen i Windows 10, inkludert hvordan du legger til, fjerner og administrerer spill.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?
Finn ut hvor du skal gå og hvordan du laster ned spill for Windows 10.
Koble til Xbox Live fra en PC
Få hjelp med tilkoblingsproblemer for Xbox Live når du prøver å logge på eller koble til Xbox Live fra en Windows-basert datamaskin.

Kundestøtteressurser