Komme i gang

Hva er appen Xbox (beta), og hvordan bruker jeg den?
Appen Xbox (beta) i Windows er den beste måten å bruke Xbox Game Pass for PC (beta) på. Bruk appen til å bla gjennom spill, spille PC-spill og koble til og chatte med venner på tvers av enheter.
Hvordan får jeg tak i appen Xbox (beta)?
Appen Xbox (beta) i Windows er den beste måten å bruke Xbox Game Pass for PC (beta) på. Bruk appen til å bla gjennom spill, spille PC-spill og koble til og chatte med venner på tvers av enheter.
Feilsøke spillinstallasjoner i Windows 10
Har du problemer med å installere et spill på PC-en? Her er noen forslag.
Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en
Finn ut hvordan du aktiverer spillmodus i Xbox-appen mens du spiller et spill på PC-en.
Hvor er Windows 10-oppgraderingen min?
Lurer du på når gratisoppgraderingen til Windows 10 kommer? Vil du være sikker på at du har gjort alt riktig? Windows-teamet har svarene.
Hva er appen Xbox (beta) i Windows 10?
Finn ut mer om funksjonene som er tilgjengelige gjennom appen Xbox (beta), og hvordan Xbox forandrer spillopplevelsen på Windows 10.
Slik logger du på Xbox Console Companion-appen i Windows 10
Få all informasjonen du trenger for å logge på Xbox Console Companion-appen i Windows 10, hvis du er en ny bruker eller har flere Microsoft-kontoer.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Har du glemt e-postadressen for pålogging på Xbox-konsollen? Påloggingsinformasjonen er lik e-postadressen for Microsoft-kontoen. Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen, slik at du kan logge på Xbox-konsollen.
Kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox Console Companion-appen i Windows 10
Finn ut hvordan du kan kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox Console Companion-appen i Windows 10.
Spilling i Windows 10
Gjør deg klar til å bruke alle spillfunksjonene i Windows 10, og finn instruksjoner og feilsøkingshjelp her.
Koble en Xbox-håndkontroller til Windows 10-PC-en
Du kan dra nytte av alle Xbox-funksjonene i Windows 10 ved å koble en Xbox One- eller Xbox 360-håndkontroller til PC-en. Finn instruksjoner og feilsøkingshjelp her.
Slik administrerer du Mine spill-listen i Xbox Console Companion-appen i Windows 10
Finn ut mer om Mine spill-listen i Xbox Console Companion-appen i Windows 10, inkludert hvordan du legger til, fjerner og administrerer spill.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox Console Companion-appen i Windows 10.
Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?
Finn ut hvor du skal gå og hvordan du laster ned spill for Windows 10.
Koble til Xbox Live fra en PC
Få hjelp med tilkoblingsproblemer for Xbox Live når du prøver å logge på eller koble til Xbox Live fra en Windows-basert datamaskin.

Kundestøtteressurser