Systemkrav

Bruke spillmodus mens du spiller på PC-en
Finn ut hvordan du aktiverer spillmodus i Xbox-appen mens du spiller et spill på PC-en.
Spille Windows 8-spill på en Windows 10-enhet
Du kan spille alle Windows 8-spill i Windows 10. Finn ut hvordan du kjører spillet i kompatibilitetsmodus på Windows 10.
Slik får du programvare- og driveroppdateringer for Windows 10
Finn ut hvordan du får den nyeste programvaren og driveroppdateringer for Windows 10-enheten din.
Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din
Finn ut hvordan du kontrollerer om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.
Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10
Finn ut mer om fordelene med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10.
Maskinvarekrav for Spill-DVR i Windows 10
Finn ut hva slags maskinvare du trenger for å bruke Spill-DVR i Windows 10.

Kundestøtteressurser