Tilbehør

Se videoer om tilbehør fra Xbox-fellesskapet
Se hva andre spillere gjør for å løse de vanligste Xbox-problemene, og fortsett med spillingen!
Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen
Finn ut hvordan du synkroniserer en trådløs kontroller med Xbox One-konsollen.
Koble et kompatibelt headsett til Xbox One
Finn ut hvordan du kobler et kompatibelt headsett til Xbox One.
Feilsøke den trådløse Xbox One-kontrolleren
Finn ut hva du kan gjøre hvis den trådløse Xbox One-kontrolleren kobles fra eller du har problemer med å slå den på.
Feilsøke Xbox One Chat Headset
Kommer det ikke lyd fra det kabelbaserte headsettet for Xbox One? Finn løsninger på dette problemet.
Strømforsyningen for Xbox One
Finn ut hvordan du kobler til og bruker strømforsyningen for Xbox One.
Oppdatere Xbox One-kontrolleren
Finn ut hvordan du oppdaterer Xbox One-kontrolleren, slik at du kan bruke Xbox One Stereo Headset-adapteren og få kontrollerforbedringer.
Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC
Finn ut hvordan du bruker trådløse Xbox One-kontrollere med en PC, blant annet hvordan du konfigurerer, feilsøker og får service.
Bruke Chat Headset med Xbox One
Finn ut hvordan du bruker Chat Headset med Xbox One.
Bruke AA-batterier i den trådløse Xbox One-kontrolleren
Finn ut mer om bruk av AA-batterier i den trådløse Xbox One-kontrolleren.

Kundestøtteressurser