Tilbehør

Se videoer om tilbehør fra Xbox-fellesskapet
Se hva andre spillere gjør for å løse de vanligste Xbox-problemene, og fortsett med spillingen!
Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen
Finn ut hvordan du synkroniserer en trådløs kontroller med Xbox One-konsollen.
Koble et kompatibelt headset til Xbox One
Finn ut hvordan du kobler et kompatibelt headset til Xbox One.
Feilsøke den trådløse Xbox One-kontrolleren
Finn ut hva du kan gjøre hvis den trådløse Xbox One-kontrolleren kobles fra eller du har problemer med å slå den på.
Strømforsyningen for Xbox One
Finn ut hvordan du kobler til og bruker strømforsyningen for Xbox One.
Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC
Finn ut hvordan du bruker trådløse Xbox One-kontrollere med en PC, blant annet hvordan du konfigurerer, feilsøker og får service.
Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller
Finn ut hvordan du kobler et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller.
Feilsøke Xbox One Chat Headset
Kommer det ikke lyd fra det kabelbaserte headsettet for Xbox One? Finn løsninger på dette problemet.
Oppdatere Xbox One-kontrolleren
Finn ut hvordan du oppdaterer Xbox One-kontrolleren, slik at du kan bruke Xbox One Stereo Headset-adapteren og få kontrollerforbedringer.
Konfigurere og bruke adapteren for stereohodesett for Xbox One
Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker adapteren for stereohodesett for Xbox One.

Kundestøtteressurser