Xbox og tilbehør

Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll
Finn ut hvordan du bruker din eksisterende Kinect-sensor for Xbox One med en ny Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll.
Cortana-talekommandoer på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker Cortana på Xbox One, hvordan du bruker den til å slå konsollen på og av, og hvordan du går tilbake til Xbox-kommandoer.
Feilsøke Xbox One Chat Headset
Kommer det ikke lyd fra det kabelbaserte headsettet for Xbox One? Finn løsninger på dette problemet.
Koble et kompatibelt headset til Xbox One
Finn ut hvordan du kobler et kompatibelt headset til Xbox One.
Konfigurere og bruke adapteren for stereohodesett for Xbox One
Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker adapteren for stereohodesett for Xbox One.
Bruke USB-portene på Xbox One-konsollen
Vil du ha informasjon om USB-portene på Xbox One-konsollen? Finn ut hvilket tilbehør du kan koble til USB-portene på konsollen.
Konfigurere og feilsøke Xbox One Stereo Headset
Finn ut hvordan du konfigurerer og feilsøker Xbox One Stereo Headset. Se hvordan du justerer lyden og mikrofonen og oppdaterer kontrolleren, slik at den fungerer med headsettet.
Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller
Finn ut hvordan du kobler et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller.
Bruke Chat Headset med Xbox One
Finn ut hvordan du bruker Chat Headset med Xbox One.
Koble til en USB-kabel for å bruke den trådløse Xbox One-kontrolleren uten batterier
Finn ut hvordan du bruker den trådløse kontrolleren som en kabelbasert kontroller med en USB-kabel.
Feilsøke batteripakken for Xbox One Play & Charge kit
Finn ut hvordan du feilsøker batteripakken for Xbox One Play & Charge kit.
Bruke batteripakken for Play & Charge kit
Finn ut mer om hvordan du setter inn og lader batteripakken for Play & Charge kit, og få noen feilsøkingstips.
Om fjernkontrollen for Xbox One
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker fjernkontrollen for Xbox One.
Strømforsyningen for Xbox One
Finn ut hvordan du kobler til og bruker strømforsyningen for Xbox One.
Feilsøk Xbox One Kinect-sensoren
Har det oppstått problemer med Xbox One Kinect-sensoren? Bruk denne løsningen for å feilsøke en rekke problemer med Kinect.
Kinect-sensoren for Xbox One slår seg ikke på
Har du problemer med å få Kinect-sensoren for Xbox One til å slå seg på? Finn ut hvordan du feilsøker dette problemet.
Opprinnelig talestyring på Xbox One
Vil du styre Xbox One-konsollen med talestyring? Finn ut mer om tilgjengelig Kinect-talestyring.
Bruke talestyring til å slå Xbox One på og av
Finn ut hvordan du slår Xbox One-konsollen på og av ved å bruke talestyring.
Kinect-sensoren slår seg ikke på eller blir ikke gjenkjent av Xbox One S-konsollen eller den originale Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du får Kinect-sensoren til å bli gjenkjent av Xbox One S-konsollen eller den originale Xbox One-konsollen.
Feilsøke problemer med Kinect-talekommandoer på Xbox One
Får du problemer når du prøver å bruke talekommandoer? Finn ut hvordan du feilsøker problemer med talekommandoer og Kinect-sensoren på Xbox One.
Feilsøke problemer med Kinect-sensoren for Xbox One
Har det oppstått problemer med Kinect-sensoren? Lær tips og triks for feilsøking av Kinect-problemer.
Slå Kinect-sensoren for Xbox One på eller av
Finn ut hvordan du slår Kinect-sensoren på eller av og hvordan du bekrefter at Kinect er på eller av.
Plassere Kinect for Xbox One
Finn ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren for Xbox One.
Tips for å konfigurere Kinect-sensoren med Xbox One
Få noen nyttige tips før du konfigurerer Kinect-sensoren med Xbox One.
Konfigurere og bruke Kinect-pålogging
Finn ut hvordan du konfigurerer Kinect-sensoren slik at den bruker Kinect-pålogging automatisk når du starter Xbox One-konsollen.
Monteringsalternativer for Kinect-sensoren for Xbox One
Finn ut hvordan du monterer Kinect-sensoren for Xbox One-konsollen.
Feilsøke problemer med Kinect-pålogging
Finn ut hva du kan gjøre når Kinect-sensoren ikke gjenkjenner deg og ikke automatisk logger deg på Xbox Live og Xbox One-konsollen.
Kalibrere mikrofonen på Kinect-sensoren
Finn ut hvordan du kalibrerer mikrofonen på Kinect-sensoren slik at den kan høre deg bedre.
Feilsøke Kinect-feil for Xbox One
Finn ut hvordan du retter Kinect-feil på Xbox One-konsollen.
Koble Kinect-sensoren til din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsoll.
Lær hvordan til å koble Kinect-sensoren til Xbox One S- eller Xbox One-konsollen.
Konfigurere Kinect-spilleplassen for Xbox One
Finn ut mer om hvordan du konfigurerer spilleplassen med Kinect og Xbox One slik at Kinect kan se hele kroppen.
Retningslinjer for helse og sikkerhet for Kinect for Xbox One
Følg disse retningslinjene for helse og sikkerhet for å bruke Kinect for Xbox One optimalt med hensyn til underholdning og sikkerhet. Finn ut mer om gjenskinn, sikkerhet ved bruk av strøm og mer.
Vanlige spørsmål om tilgjengelighet, Xbox One og Kinect
Finn svar på vanlige spørsmål om tilgjengelighet, Xbox One-konsollen og Kinect-sensoren.
Alt om Kinect-sensoren for Xbox One
Finn ut alt du trenger å vite om Kinect-sensoren for Xbox One, inkludert informasjon om konfigurasjon, plassering, tale- og bevegelseskommandoer og feilsøking.
Finn ut hvordan Microsoft bruker dataene dine til å tilpasse Kinect-opplevelsen slik du vil den skal være.

Kundestøtteressurser