Konsoll

Se videoer om konsoller fra Xbox-fellesskapet
Se hva andre spillere gjør for å løse de vanligste Xbox-problemene, og fortsett med spillingen!
Slik tilbakestiller du konsollen til fabrikkinnstillingene på Xbox One
Finn ut hvordan du tilbakestiller Xbox One-konsollen til fabrikkinnstillingene.
Feilsøke problemer med å spille av en plate på Xbox One
Hvis du får en platefeil når du prøver å spille et spill eller spille av en musikk-CD eller film på Xbox One, kan du prøve disse feilsøkingstipsene.
Vanlige spørsmål om bakoverkompatibilitet for Xbox One
Finn ut hvordan Xbox One er forskjellig fra Xbox 360, og se hvilke funksjoner som er kompatible.
«Jeg trenger hjelp med systemoppdateringer på min Xbox One»
Hva du gjør hvis det vises en grønn eller svart skjerm når du starter konsollen, hvis du får feilkoden E når du slår på eller oppdaterer konsollen, eller hvis du vil oppdatere konsollen offline.
Feilsøke Xbox One som uventet slår seg av
Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox One X-, Xbox One S- eller den originale Xbox One-konsollen uventet slår seg av.
Xbox One X-, Xbox One S- eller den originale Xbox One-konsollen slår seg ikke på
Finn ut hva du kan gjøre hvis Xbox One X-, Xbox One S- eller den originale Xbox One-konsollen ikke slår seg på.
Administrere lagring på Xbox One
Finn ut hvordan dataene lagres, hvordan du kontrollerer ledig plass og hvordan du konfigurerer og kobler en ekstern harddisk til Xbox One-konsollen.
Flytte fra Xbox 360 til Xbox One
Finn ut hva som skjer når du flytter fra en Xbox 360-konsoll til en Xbox One-konsoll. Mesteparten av informasjonen blir automatisk med deg videre.
Konfigurere Xbox One-konsollen
Få hjelp til å konfigurere ditt nye Xbox One-system, inkludert å konfigurere konsollen, konfigurere systeminnstillingene, koble til Internett og logge på Xbox Live.

Kundestøtteressurser