Konsoll: Lyd og bilde

Sikkerhetskopiere spillklipp
Det er en god idé å sikkerhetskopiere spillklippene dine i tilfelle de en gang blir slettet. Finn ut hvordan du gjør det fra konsollen eller PC-en.
Feilsøke en tom TV-skjerm eller dataskjerm mens Xbox One er slått på
Finn ut mer om feilsøkingstips for tilfeller der du får en tom TV-skjerm med Xbox One-konsollen.
Vanlige spørsmål om video, bilde og lyd i Media Player for Xbox One
Få svar på vanlige spørsmål om Media Player-appen for Xbox One.
Koble Xbox One-konsollen til et lydanlegg
Finn ut hvordan du kobler stereoanlegget eller mottakeren til en Xbox One-konsoll for å få fantastisk lydkvalitet.
Om TV-oppløsninger og Xbox One
Finn ut mer om de beste TV-oppløsningene for Xbox One-konsollen.
Feilsøke lyd på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med lyden på Xbox One-konsollen.
Innstillinger for plate og Blu-ray
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox One-konsollen for å styre hvordan den fungerer når du setter inn en plate, eller hvordan Blu-ray-spilleren fungerer.
Spille av bakgrunnsmusikk på Xbox One
Finn ut hvordan du spiller av bakgrunnsmusikk på Xbox One-konsollen.
Skjermfeilsøking vises under konfigurasjonen av Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du bruker feilsøking for skjerm for å få optimal TV-oppløsning for Xbox One-konsollen.
Veiledning for sunn Xbox One-spilling
Sørg for at du spiller på Xbox One på en sunn måte for å bidra til å forhindre skader og helseproblemer. Lær disse helseadvarslene som er knyttet til spilling.
Video på Xbox One hakker
Finn ut hva du kan gjøre for å få best mulig bildekvalitet på Xbox One-konsollen.
Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One
Hvis du har startet et party på Xbox One, men har problemer med å høre vennene dine eller bli gjenkjent av Kinect, kan du ta en titt på disse løsningene.
Advarsel om fotosensitive anfall
Vær oppmerksom på at noen mennesker kan oppleve fotosensitive epileptiske anfall når de ser på videospill.
HDR på Xbox One X og Xbox One S
Finn ut hvordan du ser HDR-innhold på Xbox One X eller Xbox One S-konsollen.
Få informasjon om 4K på Xbox One X- og Xbox One S-konsoller.
Finn ut hvordan du feilsøker 4K og HDR på Xbox One X- og Xbox One S-konsollen.
Transkribere talemeldinger på Xbox One
Finn ut hvordan du transkriberer en talemelding til tekst på Xbox One-konsollen.
Ta opp spillklipp og ta skjermbilder på Xbox One
Finn ut hvordan du tar opp spillklipp og tar skjermbilder samt lagrer og administrerer dem på Xbox One-konsollen.
Lytte i mono
Finn ut hvordan monoutgang kombinerer alle lydkanalene til én.
Alternativer og hjelp for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headset på Xbox One
Få mer informasjon om og hjelp for Windows Sonic- og Dolby Atmos-headset på Xbox One-konsollen.
Velge lydinnstillinger for høyttalere på Xbox One
Få mer informasjon om høyttalerinnstillinger for Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser