Konsoll: Hjem-skjermen

Bruke guiden på Xbox One
Få informasjon om hva du kan gjøre med guiden på Xbox One.
Tilpass Hjem-skjermen din
Finn ut hvordan du tilpasser Hjem-skjermen på Xbox One slik at du kan se favorittspillene dine og hva vennene dine har gjort i det siste.
Logge av Xbox One
Finn ut hvordan du logger av Xbox One.
Gruppere spill og apper på Xbox One
Finn ut hvordan du grupperer favorittspillene og -appene dine på Xbox One.
Popup-varsler på Xbox One
Finn ut mer om popup-varsler og meldinger du kan få på Xbox One-konsollen.
Fleroppgavekjøring på Xbox One
Finn ut hvordan du bruker guiden på Xbox One til å spille spill, starte sending, ta opp klipp, ta skjermbilder og spore prestasjoner.

Kundestøtteressurser