Konsoll: Innstillinger

Tilpasse fargen, bakgrunnen og temaet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer bakgrunnen, fargen og temaet på Xbox One-dashbordet.
Deling av virkelige navn på Xbox One
Finn ut hvordan du kan dele det virkelige navnet ditt med venner, og hvordan de kan dele navnet ditt som venn av en venn.
Slik tilbakestiller du konsollen til standardinnstillingene på Xbox One
Finn ut hvordan du tilbakestiller Xbox One-konsollen til standardinnstillingene.
Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på
Finn ut mer om strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på.
Systeminnstillinger på Xbox One
Finn ut mer om systeminnstillingene på Xbox One-konsollen.
Endre strøminnstillingene på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer strøminnstillingene på Xbox One-konsollen.
Endre innstillinger for undertekst på Xbox One
Vil du endre innstillingene for undertekst på Xbox One-konsollen? Finn ut hvordan.
Brukerhåndbok for Xbox One
Har du mistet brukerhåndboken for Xbox One-konsollen og Kinect-pakken? Her finner du den.
Innstillinger for Hjelpemiddel på Xbox One
Få informasjon om innstillingene for Hjelpemiddel på Xbox One-konsollen, inkludert skjermleseren, forstørrelsesprogrammet, undertekst, høykontrast og tilordning av knapper.

Kundestøtteressurser