Konsoll: Konfigurasjon

Vanlige spørsmål om bakoverkompatibilitet for Xbox One
Finn ut hvordan Xbox One er forskjellig fra Xbox 360, og se hvilke funksjoner som er kompatible.
Flytte fra Xbox 360 til Xbox One
Finn ut hva som skjer når du flytter fra en Xbox 360-konsoll til en Xbox One-konsoll. Mesteparten av informasjonen blir automatisk med deg videre.
Slå av Xbox One-konsollen eller starte den på nytt
Finn ut hvordan du slår Xbox One-konsollen på eller av med kontrolleren, guiden, Innstillinger-menyen og mer.
Justere skjerminnstillingene på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du justerer skjerminnstillingene på Xbox One-konsollen.
Konfigurere Xbox One-konsollen
Få hjelp til å konfigurere ditt nye Xbox One-system, inkludert å konfigurere konsollen, konfigurere systeminnstillingene, koble til Internett og logge på Xbox Live.
Plassere Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du plasserer Xbox One S- eller Xbox One-konsollen på best mulig måte.
Ventilasjon for Xbox One-konsollen
Finn ut mer om ventilering av konsollene og riktig plassering av Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen.
Få alt koblet til Xbox One-konsollen
Når du konfigurerer Xbox One, får du tilgang til en hel rekke nyttige funksjoner. Hvis du kobler til alt med en gang, kommer du til å spare tid. Denne videoen viser deg hvordan du gjør det raskt og unngår fallgruver.
Vanlige spørsmål om nasjonale innstillinger for Xbox One
Finn ut mer om nasjonale innstillinger for Xbox One og relaterte konsollinnstillinger.
Hva er nytt i boksen med Xbox One
Finn ut hva som følger med Xbox One S- eller Xbox One-konsollen.
Loddrett plassering av Xbox One X og Xbox One S
Få mer informasjon om hvordan du plasserer Xbox One X- eller Xbox One S-konsollen loddrett ved hjelp av et stativ.
Fordeler ved å oppgradere til Xbox One X eller Xbox One S
Få informasjon om de nye funksjonene du kan glede deg over på Xbox One X og Xbox One S når du oppgraderer fra den originale Xbox One.
Har TV-en og Xbox-konsollen min støtte for 4K og HDR?
Finn ut hvordan du kan kontrollere om Xbox One-konsollen din støtter 4K.

Kundestøtteressurser